Sokak ortasında korkunç cinayet: Kurşun yağdırdı!

Çerkezköy Kızılpınar Mahallesinde aralarında daha önceden husumet olduğu iddia edilen Mehmet V.sokak ortasında araç içinden 68 yaşındaki Salih Durma'ya kurşun yağdırdı.

Çerkezköy 31.01.2018 21:33:00 0
Sokak ortasında korkunç cinayet: Kurşun yağdırdı!

Vücuduna aldığı kurşunlarla ağır yaralanan Salih Durma kaldırıldığı Çerkezköy Devlet Hastanesinde hayatını kaybetti. Cinayeti gerçekleştiren Mehmet V. ve araç içinde bulunan üç kişi kayıplara karışırken, İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri olayla ilgili geniş çaptı soruşturma başlattı.

 

HAYATINI KAYBETTİ

 

Olay dün saat 14.00’de Kızılpınarİrgin Sokak’ta meydana geldi. İddiaya göre daha önce aralarında husumet bulunan Salih Durma’yı aracı ile takip eden Mehmet V ve yanında bulunan üç kişi Kızılpınar Mahallesi İrgin Sokak üzerinde Salih Durma’yaaraç içinden kurşun yağdırdı. 68 yaşındaki Durma vücuduna aldığı 10’a yakın kurşunla ağır yaralandı. Durma’yı yerde kanlar içinde gören vatandaşlar yardım etmek için ambulans ve jandarma ekiplerine haber verdi. Durumu ağır olarak Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan Durma, burada yapılan tüm müdahaleye rağmen hayatını kaybetti.

 

POLİS HER YERDE ARIYOR

 

Olayın ardından inceleme başlatan Jandarma ekipleri beyaz renk araç ile olay yerinden kaçtığı iddia edilen Mehmet V. ve üç arkadaşını yakalamak için geniş çaplı soruşturma başlattı. Durma’nın cansız bedeni Cumhuriyet savcısının yaptığı ön otopsinin Adli Tıp Kurumuna kaldırıldı. Olayla ilgili soruşturma ise sürüyor.

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10