Araç içinde sır ölüm

Kapaklı İkiz Göllerde park ettiği otomobilin bagajını naylon branda ile kapatıp düzenekle egzoz gazını aracın bagaj kısmından içeri vererek intihar girişiminde bulunduğu iddia edilen 37 yaşındaki Ender

Kapaklı 2.02.2018 11:51:00 0
Araç içinde sır ölüm

Evli ve iki çocuk babası Akın’ın intihar ettiği tahmin edilirken, jandarma cinayet ihtimaline karşı da çok yönlü soruşturma başlattı.

 

AİLESİ KAYIP BAŞVURUSUNDA BULUNDU

 

İddialara göre Çarşamba günü işten çıktıktan sonra kendisine ait arabası ile ortadan kaybolan 37 yaşındaki Ender Akın’dan ailesi kendisinden bir daha haber alamadı. Telefonunu kapatan Ender Akın’ın hayatından endişe duyan yakınları Çerkezköy İlçe Emniyet Müdürlüğüne giderek kayıp başvurusunda bulundu. Dün sabah saatlerinde Kapaklı İkiz Göller mevkiinde çobanlar park halinde bulunan bir aracın bagaj kısmının naylon branda ile kapatıldığını görüp, aracın yanına yaklaştıklarında araç içinde cansız bir beden ile karşılaştılar.

 

EVLİ VE İKİ ÇOCUK BABASIYDI

 

Hemen durumun jandarma ve 112 ekiplerine bildirmesi üzerine olay yerine giden sağlık ekipleri Ender Akın’ın egzoz gazından zehirlendiğini belirledi. Ambulansla Çerkezköy Devlet Hastanesine kaldırılan evli ve iki çocuk babası Akın yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamadı. Cumhuriyet Savcısının yaptığı ilk otopsinin ardından Ender Akın’ın naaşı İstanbul Adli Tıp Kurumuna gönderildi. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde bulunan BSH fabrikasında Soğutma bölümünde usta olduğu öğrenilen 37 yaşındaki Ender Akın’ın ailesi ve arkadaşları Çerkezköy Devlet Hastanesine akın ederken, eşi ve akrabaları ölüm haberini duymasıyla sinir krizi geçirdi.Çerkezköy’de yaşayan Akın’ın intihar ettiği tahmin edilirken, jandarma ekipleri cinayet ihtimaline karşı da çok yönlü soruşturma başlattı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10