Kurucu başkan için mevlit okutuldu

Dört ay önce rahatsızlığı nedeniyle vefat eden Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Kurucu Başkanı Fahrettin Haroy için dernek binasında önceki akşam mevlit okutuldu.

Çerkezköy 4.02.2018 20:42:00 0
Kurucu başkan için mevlit okutuldu

OĞLU TARAFINDAN OKUTULDU

 

Derneğin kurucu başkanı merhum Fahrettin Horay’ın dernek yönetim kurulu üyesi olan oğlu Mustafa Horay tarafından dernekte mevlit okutuldu. Düzenlenen mevlit programında Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, Çerkezköy belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, dernek eski başkanlarından Mahmut Göçmez, Dernek Başkanı Emrullah Ataçay ve dernek yönetimi, dernek üyeleri ve eşleri ile sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri hazır bulundu.

 

“MİNNETLE ANACAĞIZ”

 

Çerkezköy Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Emrullah Ataçay, derneğin kurucu başkanı merhum Fahrettin Horay’ı unutmadıklarını ve unutulmayacağını belirterek, “Çok değerli büyüğümüz merhum kurucu başkanımız Fahrettin Horay’ı her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz. Derneğimizin kurulmasında büyük emeği geçen değerli Fahrettin amcamız için derneğimiz yönetim kurulu üyesi olan oğlu Mustafa Horay tarafından derneğimizde okutulan mevlide katılımın yoğun olmasından mutlu olduk. Yoğun katılım nedeniyle dernek binamızın yanında bulunan Malatyalılar Derneği yöneticileri bizlere kapılarını açtılar ve burayı da bayanlara tahsis ettik onlar da mevlidi dinlediler. Malatyalılar Derneği başkanımıza ve dernek yönetimine çok teşekkür ediyoruz. Biz Kuzey Kafkas Kültür ve Dayanışma Derneği olarak büyük bir aileyiz ve ailemiz fertlerinin acı ve tatlı günlerinde de yanlarındayız ve yanlarında olmayı da sürdüreceğiz” dedi. Okunan mevlit sonunda programa katılanlara etli pilav, ayran ve mevlit şekeri ikramı yapıldı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10