Çoğunluk sağlanamadı

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası'nın 4 yılda bir yapılan Olağan Genel Kurulu'nun ilk toplantısında çoğunluk sağlanamazken, gözler Pazar günü Dekor Düğün Salonu'nda yapılacak olan ve çoğun

Çerkezköy 5.02.2018 19:26:00 0
Çoğunluk sağlanamadı

ADAYLAR VE KURMAYLARI KATILDI

 

Çerkezköy 29 Ekim Spor Kompleksinde yapılacağı açıklanan Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası’nın Olağan Genel Kuruluna katılım az olunca, Ticaret İl Müdürü Enver Tepe tarafından tutulan tutanakla birlikte seçimler Pazar gününe ertelendi. Genel Kurulun yapılacağı ilk toplantıya yalnızca Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı ve Başkan Adayı Ali Bozdağ ile Başkanlığa Aday olduğunu açıklayan Erkan Zümbül ve Necati Aksukurmayları ile katılırken, Oda'ya üye esnaf ve sanatkarlar toplantıya katılmayınca Genel Kurul Pazar gününe ertelendi.

 

“BÜTÜN ESNAFIMIZI BEKLİYORUZ”

 

Pazar günü Dekor Düğün Salonu'nda saat 13.30'da çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan Genel Kurul'da 19 yıldır Oda Başkanlığı görevini yürüten Ali Bozdağ ile diğer adaylar Erkan Zümbül ve Necati Aksu arasında müthiş bir yarışın olması bekleniyor. Basın mensuplarına kısa bilgi veren Başkan Ali Bozdağ “Kongrede çoğunluğun sağlanamayacağını biliyorduk. Daha önce Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odasının tarihinde ilk seçim yapılmamıştır. Pazar günü çoğunluk aranmaksızın yapılacak olan seçimlere bütün esnafımızı bekliyoruz” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10