Usta, 50. tekerlekli sandalyede pasta kesti

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Süheyla Usta ihtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak için iki yıl önce kendi imkanla

Çerkezköy 6.02.2018 20:29:00 0
Usta, 50. tekerlekli sandalyede pasta kesti

KİMLER KATILDI?

 

50. tekerlekli sandalye teslim töreninde Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Başkan Yardımcısı Sakine Varlık, Şube Sekreteri Hülye Metin, Şube Saymanı Şengül Civan, Şube Kadın Kolları Başkanı Zeynep Alışık, Şube Gençlik Kolları Başkanı Büşra Tecmen, Fizyoterapist Metmet Yavuzyiğit, Psikolog Buket Yavuzyiğit, tekerlekli sandalye hediye edilen Hamza Gergün annesi Ayşe Ergün ve babası Ali Ergün ve yakınları katıldı.

 

İKİ YILDA 50 TEKERLEKLİ SANDALYE HEDEFİME ULAŞMANIN MUTLULUĞUNU YAŞIYORUM

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çerkezköy Şubesi Kadın Kolları Başkan Yardımcısı Hayırsever Süheyle Usta yaptığı konuşmada, “İki yıl önce ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamak ve onlara bu yönde faydalı olabilmek için önce kendi imkanlarınla sonra yardımsever ve hayırseverlerimizin katkılarıyla aldığım tekerlekli sandalyeleri ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimize verilmek üzere derneğimize bağışlamaya devam ettim. Bu konuda hedefim iki yıl içinde 50 adet tekerlekli sandalye idi. Bugün bu hedefime ulaşmanın mutluluğunu yaşıyorum. Ben bu hedefi koyduğumda hayal bile edemiyordum” dedi.

 

HEDEF 100 TEKERLEKLİ SANDALYE

 

Usta, “Engelli kardeşlerimizin en çok ihtiyaç duydukları tekerlekli sandalyelerdir. Tekerlekli sandalyesi olmayanlar sokağa çıkamıyorlar. Derneğimize her gün tekerlekli sandalye  ihtiyacı olanların talepte bulunmalarını dikkate alarak ihtiyaç sahiplerinin bu yöndeki taleplerini bir an önce karşılamak için hayırsever vatandaşlarımızdan destek alıyorum. Çok şükür bugüne kadar hiçbir hayırseverimiz olmaz demedi. İhtiyaç sahibi engellilerin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarının giderilmesi konusunda çalışmalarını aralıksız olarak devam edeceğini kaydeden Süheyla Usta, “Allah’a şükürler olsun Rabbim  hedefime ulaşmayı nasip etti ve şimdide iki yıl içinde bu hedefimi 100’e çıkarmaktır. İnşallah Allah’ın izniyle bunu da başaracağıma inanıyorum” dedi.

 

KATKI SAĞLAYANLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Süheyla Usta ihtiyaç sahibi engellilere  tekerlekli sandalye alımı ve bağışlanması konusunda kendisine birçok hayırsever ve yardımseverin katkı sağladığını da belirterek, ‘’Ben ihtiyaç sahibi engelli kardeşlerimizin tekerlekli sandalye ihtiyaçlarını karşılamaya başladığımda bana destek ve katkı sağlayan ve yardımsever ve hayırseverlerimize de katkılarından dolayı şahsım ve sizler adına çok teşekkür ediyorum. Ayrıca bize bu konuda her zaman destek veren  Mavi Yunus özel Eğitim merkezi Fizyoterapist Mehmet Yavuzyiğit’e eşi Psikolog Buket Yavuzyiğit’e de ayrıca çok teşekkür ediyorum.”diye konuştu. Usta’nın konuşmasının ardından 50. tekerlekli sandalye bağışı nedeniyle alkışlarla pasta kesildi.

 

ALLAH RAZI OLSUN

 

Çocuğuna tekerlekli sandalye bağışlanmasından mutluluk duyduklarını belirten engelli Hamza Gergün’ün babası Ali Gergün de, “Maddi imkanlarımızın elverişli olmaması nedeniyle tekerlekli sandalye alamadık. Oğlumun bu ihtiyacını karşılayan Süheyla hanıma ve yardımseverlerimize çok teşekkür ediyorum. Allah razı olsun”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10