Avrupa yolcusu 65 öğrenciden Ulusan'a ziyaret

Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından Erasmus + Mesleki Eğitim Personel Öğrenci Hareketliliği Programına Çerkezköy'den katılan 65 öğrenci ve 12 öğretmen İl Mil

Çerkezköy 6.02.2018 20:30:00 0
Avrupa yolcusu 65 öğrenciden Ulusan

Avrupa Birliği Erasmus + Projeleri katılımcısı 65 Öğrenci ve 12 Öğretmen İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan’ ı ziyaret etti.

 

14 GÜN STAJ FAALİYETLERİ YÜRÜTÜLECEK

 

Avrupa Birliği Bakanlığı AB Eğitim ve Gençlik Merkezi tarafından kabul edilen 4 Okulun, Erasmus+ kapsamında Mesleki Eğitim, Personel ve Öğrenci hareketliliği  65 Öğrenci ve 12 Öğretmen olmak üzere toplam 77 katılımcıdan oluşuyor. Yeni beceriler kazandırılması, mesleki ve kişisel gelişimleri geliştirmek için hazırlanan projeler  18 şubat - 3 mart tarihleri arasında 14 günlük yurt dışı staj faaliyetleri yürütülecek.

 

‘’SUNULAN  FIRSATLARI  KAZANIMA ÇEVİREREK ÜLKEMİZE DÖNMELERİ GEREK’’

 

Öğrenci ve öğretmenlere  bu programların sunduğu imkanların en iyi şekilde değerlendirip bilgi ve birikimlerinin artırılmasının önemini belirten İl Milli Eğitim Müdürü Ersan Ulusan, öğrencilerin  sunulan  fırsatları  kazanıma çevirerek ülkemize dönmeleri gerektiğini ifade ederek hayırlı yolculuklar diledi.

 

‘’3 FARKLI ALANDA TEKNİK STAJ"

 

"Avrupa’da 3 Farklı Alanda Teknik Staj" Projesi İle, Halit Narin Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden,  7 Öğrenci + 1 Öğretmen Çekya’ya, 9 Öğrenci + 1 Öğretmen ve 7 Öğrenci + 1 Öğretmen;  Almanya’ya gidecek

 

‘’3 MESLEK, 1 MESELE:

 

‘’3 Meslek, 1 Mesele: Avrupa´da Staj Faaliyetleri” Projesi ile Hacı Fahri Zümbül Mesleki Teknik Anadolu Lisesi’nden, 10 Öğrenci + 1 Öğretmen ve 10 Öğrenci + 1 Öğretmen Çekya’ya 5 Öğrenci + 1 Öğretmen İtalya’ya gidecek

 

‘’ENGELSİZ HAYATA MERHABA DE’’

 

‘’Avrupa Stajlarıyla Engelsiz Hayata Merhaba De” Projesi İle Çerkezköy Özel Eğitim Mesleki Eğitim Merkezi’nden 7 Öğrenci + 2 Öğretmen İtalya’ya gidecek.

 

“BİZDE VARIZ!”

 

“Bizde Varız!” Projesi ile Çerkezköy Müjgan Serkan Karagöz Özel Eğitim Uygulama Okulu’ndan 10 Öğrenci + 4 Öğretmen Almanya’ya gidecek.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10