Bağcı: 202 vatandaşımıza hizmet verdik

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı olan Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi, Çerkezköy Kent Konseyi

Çerkezköy 7.02.2018 19:50:00 0
 Bağcı: 202 vatandaşımıza hizmet verdik

Hizmete girdiği günden bu yana danışmanlık hizmeti alanların sayısının her geçen gün arttığını belirten, Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Beril Buket Bağcı, kadın danışma merkezinin artık oturduğunu ve her geçen gün de buradan hizmet almak isteyenlerin arttığını söyledi.

 

SOSYAL DANIŞMANLIK HİZMETİ VERİLDİ

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Çerkezköy Kadın Danışma Merkezi Sorumlusu Psikolog Beril Buket Bağcı iki psikolog ve iki sosyal hizmet uzmanı ile özverili bir şekilde hizmet  verdiklerini belirterek, “Çerkezköy Kadın Dayanışma Merkezimizde bireylerin katılımcı, üretken, kendine yeterli hale gelmesi ve sorun çözme kapasitelerinin geliştirilmesi amacıyla, psikolojik ve sosyal danışmanlık hizmetleri  vermeye devam ediyoruz. Tüm hizmetlerimiz gizlilik içinde verilmektedir. Son bir ay içinde merkezimizde 101 görüşme, 76 psikolojik danışmanlık, 25 de sosyal danışmanlık hizmeti verdik. Toplamda bir ayda 202 vatandaşımıza hizmet verdik. Danışmanlık merkezimize hizmet almak için gelenler verilen hizmetlerimizden memnun kalmalarını belirtmeleri bizleri mutlu ediyor ve merkezimizden hizmet alanlarda almak isteyenlere tavsiye ediyor olmasından da memnunluk duyuyoruz. Şunu özellikle belirtmek istiyorum merkezimizden hizmet alanların kimlikleri gizli tutulması insanları rahatlatıyor. Öğrencilerin yarıyıl tatilinde de bazı öğrenci velileri çocuklarının başarısızlıklarını nasıl başarıya ulaştırmaları gerektiği konusunda merkezimizden danışmanlık hizmeti aldılar.” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10