Aksu: Pazar esnafımızın da sorunlarını çözümleyeceğiz

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkan Adayı Necati Aksu ekibiyle birlikte pazar  esnafını ziyaret ederek pazar esnafının sorunlarını dinledi.

Çerkezköy 9.02.2018 00:26:00 0
Aksu: Pazar esnafımızın da sorunlarını çözümleyeceğiz

SORUNLARI ÇÖZÜMLEMEK İÇİN GELİYORUZ

 

Necati Aksu ekibiyle birlikte seçim çalışmalarını aralıksız olarak sürdürdüğünü ve pazar esnafının da sorunlarını dinleyerek göreve geldiğinde her kesim esnaf gibi pazar esnafının da sorunlarını çözüme kavuşturmak için gereken çalışmayı yapacaklarını söyledi. Aksu; “Ayrı ayrı dallarda hizmet veren esnaflarımızın bazı sorunlarını biliyoruz. Ancak bilmediğimiz sorunlarını da onları ziyaret ederek onlardan öğreniyoruz. Ben ve ekibim her kesim esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmak için aday olduk. Esnafımızın sorunlarını çözüme kavuşturmakta da kararlıyız bu nedenle 11 Şubat Pazar günü yapılacak olan derneğimiz kongresinde sizlerin desteğinizi bekliyorum” dedi.

 

PAZARÇILAR DERNEĞİNİDE ZİYARET ETTİ

 

Esnaf Odası Başkan Adayı Necati Aksu ve ekibi pazar yerinde tek tek esnafları ziyaret edip destek istedikten sonra Çerkezköy Pazarcılar Derneği’ni ziyaret etti. Çerkezköy Pazarcılar Derneği Hasan Terzi ve dernek yönetimi ile bir araya gelen Aksu ve ekibi göreve geldiklerinde gerçekleştirecekleri projelerden söz ettiler ve her kesim esnafın sorunlarını çözüme kavuşturan bir yönetim olacaklarını belirtti. Çerkezköy Pazarcılar Derneği Başkanı Hasan Terzi ve dernek yönetimi de ziyaret için Aksu ve ekibine teşekkür ederek başarılar dilediler.

 

Haber / Seyit SÜREN                                         


0282 726 91 91
0282 747 65 10