ŞOFÖRLER ODASI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni yönetimi görev dağılımı yaparken başkanvekilliğine Hakan Fıçıcı, komisyon başkanlığına Cemal Buzkuş, üyeliğe ise Taylan Taşdem

Çerkezköy 9.02.2018 00:27:00 0
ŞOFÖRLER ODASI GÖREV BÖLÜMÜ YAPTI

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yeni yönetimi Oda Başkanı Mustafa As başkanlığında bir araya gelerek önceki gün görev bölümü yaptı. Yönetimde yer alan tüm yönetim kurulu üyeleri kendi plaka dallarında görevlendirildi.

 

BAŞKANVEKİLLİĞİNE HAKAN FIÇICI GETİRİLDİ

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As konu ile ilgili şu bilgiyi verdi; “Yaptığımız yönetim kurulu görev bölümü toplantımızda önceki dönem başkanvekilliği yapan Hakan Fıçıcı yeni dönemde de oybirliğiyle başkan vekilliğine getirildi. Takdir komisyonu başkanlığına Cemal Buzkuş, üyeliğe Taylan Taşdemir oybirliğiyle getirildiler. Ayrıca denetim kurulu başkanlığına Fatih Uzel aynı şekilde oybirliğiyle getirildi.Yönetimde yer alan diğer yönetim kurulu üyesi arkadaşlarımıza kendi plakaları içinde sorumlu olacaklar. Onlara da bu görev verildi. Amaç şoför esnafımızın sorunlarını kısa sürede çözmek için tüm yönetim kurulunda yer alan arkadaşlarımızın da bir çalışmanın içinde yer alması. Yönetimimizde J-T-M ve S plakalı olan arkadaşlarımız kendi plakalarındaki şoför esnafımızın sorunlarını sıkıntıları ile ilgilenecek ve bunları oda yönetimine getirerek çözümlenmesi için çalışılacak. Bu şekilde oda yönetimi olarak çok daha başarılı çalışma yapacağımıza inanıyorum.”dedi.

 

AMACIMIZ ESNAFIMIZA DAHA RAHAT HİZMET VERMEK

 

As “Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası yönetimi olarak amacımız esnafımıza daha rahat hizmet vermek ve sorunları daha kısa sürede çözüme kavuşturmak. S plakalarda bölgesellik yapılacak yerlerde korsanla yerinde mücadele ederek bu kangren olan sorunu bir an önce ortadan kaldırmak için hızlı bir çalışma içine girdik. Belirttiğim gibi oda üyesi şoför esnaflarımızın sorun ve sıkıntılarının çözüme kavuşması için yönetim olarak birlik ve beraberlik içinde sıkı bir çalışma programı hazırladık ve bu program dahilinde kim hangi görevi üstlendiyse yerine en iyi şekilde getirmeye özen gösterecek. Yönetim kurulumuz üstlendiği görev sorumluluğunun bilincinde ve bu nedenle odamız üyelerine en iyi şekilde hizmet vereceğimizden dolayı kimsenin şüphesi olmasın.”diye konuştu.

 

Haber / Seyit SÜREN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10