BAL'da 18.hafta oynanacak

Bölgesel Amatör Ligde 18.hafta Pazar günü oynanacak karşılaşmalarla tamamlanacak.

9.02.2018 19:58:00 0
BAL

Haftaya lider durumda giren Altınova Belediyespor deplasmanda Çorluspor 1947’ye konuk olurken, ikinci sıradaki Sultangazispor ise evinde Yeni Çanspor karşısında üç puan arayacak. Bir önceki hafta aldığı mağlubiyette zirve yarışından uzaklaşan 1911 Çerkezköyspor ise İstanbul deplasmanında Gaziosmanpaşaspor’a konuk olacak.

 

LİDER ÇORLU’YA KONUK OLACAK

 

Ligde 39 puan ile ilk sırada yer alan AltıonvaBelediyespor deplasmanda 22 puanla yedinci sırada bulunan Çorluspor 1947’ye konuk olacak. Pazar günü Çorlu General Basri Saran Stadyumunda oynanacak olan ve büyük çekişmeye sahne olacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. Zorlu karşılaşmayı ise Ömer Tolga Güldibi yönetirken, yardımcılıklarını ise Recep Haydar Cüre, Erdi Öz ve Levent Gümüşdere yapacak.

 

SULTANGAZİSPOR EVİNDE

 

Bir önceki hafta temsilcimizi deplasmanda tek golle geçerek puanını 35’e yükseltip ikinci sıradaki yerini koruyan Sultangazispor ise alt sıralardan kurtulmaya çalışan 14 puanlı Yeni Çanspor’u konuk edecek. Pazar günü Cebeci Spor Kompleksinde saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Kenan Yabalıoğlu yönetecek. Yabalıoğlu’nun yardımcılıklarını ise Duygu Kabataş, Murat Şimşek ve Enver Aydın yapacak.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR DEPLASMANDA

 

Ligdeki beşinci yenilgisini geçtiğimiz hafta Sultangazispor karşısında alarak şampiyonluk yarışında ağır bir yara alan temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor ise son haftalarda iyi bir çıkış yakalayan Gaziosmanpaşaspor’a konuk olacak. Yıldıztabya Stadyumunda Pazar günü saat 14.00’de oynanacak olan karşılaşmayı Halil Uysal, Muhammed Tutak, Süleyman Oral, Samet Kaan Keskin triosu yönetecek. 1911 Çerkezköyspor’un ligde 31 puanı bulunurken, Gaziosmanpaşaspor’un ise 25 puanı bulunuyor.

 

“SAVAŞMAYA DEVAM EDECEĞİZ”

 

Kendi evindeki mağlubiyetin ardından Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarına başlayan temsilcimiz 1911’de Orhan Pamukçu’nun dışında cezalı oyuncu bulunmuyor. Salı gününden itibaren günde yaptığı çift antrenmanla Gaziosmanpaşaspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Murat Küçük yönetiminde sürdüren 1911 Çerkezköyspor’da tek hedef üç puan. Takımın Futbol Şube Sorumlusu ve Genel Kaptanı Sebahattin Çolakoğlu “ Geçtiğimiz hafta kötü bir oyunun ardından evimizde mağlubiyet ile ayrıldık. Sultangazispor’a yenildik diye lige havlu atacak pozisyonda değiliz. Bu kalan sekiz haftada maçları savaşarak, mücadele ederek, bir bütün halinde nasıl futbol oynandığını bu saatten sonra herkese göstereceğiz. Matematiksel olarak şansımız var, işimizi yapacağız. Biz işimizi iyi biliyoruz. O yüzden hiçbir zaman umudumuzu kaybetmedik. Parolamız savaşmak. Savaşmaktan vazgeçmeyeceğiz” dedi.

 

BİGASPOR ÇIKSALINSPOR’U KONUK EDECEK

 

Ligde oynadığı 16 karşılaşmada 8 galibiyet iki beraberlik ve altı yenilgi alarak 26 puanla dördüncü sırada bulunan Bigaspor ise evinde 14 puanlı Çıksalınspor’u konuk edecek. Biga İlyas Bayram Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşma ise saat 14.00’de başlayacak. İlayda Nihal Çetiner’in orta hakem olarak görev alacağı karşılaşmanın yardımcı hakemleri ise Mehmet Ali Vardar, Mücahit Şentürk ve Fatih Kabakkaya olacak.

 

EDİRNE DERBİSİ OYNANACAK

 

Edirne derbisinde ise Uzunköprüspor evinde Edirnespor’u konuk edecek. Ligde Uzunköprüsüpor 21 puanla sekizinci sırada yer alırken, Edirnespor’un ise 24 puanı bulunuyor. Uzunköprü Ergene Şehir Stadyumunda oynanacak olan karşılaşma Pazar günü saat 14.00’de oynanırken, karşılaşmanın hakemleri ise Volkan Uçkan, Betül Nur Yılmaz, Erhan Tuna, Mehmet Tolga Tarık olacak.

 

Ligin dibinde yer alan iki ekip Yalova Kadıköyspor ile LüleburgazsporPazar günü Yalova Amatör Saha 1’de karşı karşıya gelecek. Yalova Kadıköyspor ligde oynadığı 15 karşılaşmada iki galibiyet ve üç beraberlik elde edip 9 puan elde ederken, Lüleburgazspor ise oynadığı 16 karşılaşmada sadece bir galibiyet ve iki beraberlik elde edip beş puanla son sırada yer alıyor. Saat 14.00’de başlayacak olan karşılaşmayı Bahadır İleri yönetirken, yardımcılıklarını Oğuzhan Yiğit Karpuz, Tuğba Başkaya, Müjdat Duman yapacak.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10