Afrin gazisi Öztürk İnşallah görevime döneceğim

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin Afrin kırsalında terör örgütlerine karşı yürüttüğü Zeytin Dalı Harekatına katılan ve yakınlarına havan topu düşmesi sonucu gazi olan sözleşmeli Er Kamil Ö

Çerkezköy 13.02.2018 19:37:00 0
Afrin gazisi Öztürk İnşallah görevime döneceğim

HAVAN TOPU PATLADI

 

Suriye’nin Afrin kentinde yürütülen Zeytin Dalı Harekatında yaralanarak gazi olan aslen Tokatlı olan ve ailesinin Çerkezköy’de yaşadığı sözleşmeli Er 22 yaşındaki Kamil Öztürk Kilis Devlet Hastanesindeki tedavisinin ardından Çerkezköy Yıldırım Beyazıt Mahallesindeki ailesinin yanına geldi. Operasyonda yaralandığı anı anlatan Öztürk “ Olay Pazar günü yaşandı. O gün bizimkiler topçu atışı yapınca teröristlerden karşılık geldi. Onların attığı havan topu benim bulunduğum binadaki çuvallara denk geldi. O patlamayla şarapnel parçaları yüzüme geldi ve yaralandım. Kilis’te hastanede tedavi gördükten sonra ailemin yanına geldim. İnşallah görevime geri döneceğim” dedi.

 

“ALLAH’IN İZNİ İLE BAŞARACAĞIZ”

 

Öztürk “ Bir yıldır Türk Silahlı kuvvetlerinde sözleşmeli er olarak görev yapıyorum. Devletimiz Türk Silahlı Kuvvetlerine destek için elinden geleni yapıyor. Çok iyiyiz ve sıkıntımız yok. Devletimiz her zaman arkamızda. Devletimiz ve milletimiz bizim yanımızda olduğu vakit Allah’ın izniyle Afrin’ide,Membiç’i de alacağız. İleriye kadar gideceğiz ve bunda da hiçbir sıkıntı yok. İster istemez böyle şeyler oluyor. Şehitlerimizin ruhu şad olsun, gazilerimizin de Allah yardımcısı olun. Allah’ın izni ile 20 gün sonra arkadaşlarımın yanına geri döneceğim. Görevime başlayıp devletimiz nereyi isterse biz orayı almaya razıyız. Bunu da Allah’ın izni ile başaracağız” diye konuştu.

 

DÜNYA DURABİLİR Mİ ?

 

Kamil Öztürk’ün yedi çocuktan en küçüğü olduğunu kaydeden dayısı Serdar Bektaş “ Kamil Öztürk yeğenim tekrardan devletimiz nereye gönderirse oraya gitmek istiyor. Bu yaralı haliyle bile bugün bile gitmek için can atıyor. Böyle bir ruh haliyle olan bir askerin önünde dünya durabilir mi ? İnşallah kardeşimiz en kısa zamanda iyileşecektir” diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10