'SOKAĞIMIZIN AYDINLATILMASINI İSTİYORUZ'

Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalar Sokak sakinleri TREDAŞ tarafından sokaktaki aydınlatma direğinin kaldırılmasına tepki gösterirken en kısa zamanda aydınlatma direğinin tekrar yerine konulmasını istedi.

Çerkezköy 14.02.2018 20:39:00 0

Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalar Sokak sakinleri sokaklarında bulunan aydınlatma direğinin kaldırılmasından sonra TREDAŞ’a  bir yıl önce yeni bir direk dikilmesi için dilekçe verdiklerini ancak henüz bir çalışma yapılmamasına bir anlam veremediklerini ifade ederek sokaklarına direk dikilerek aydınlatılmasını istediklerini belirttiler.

 

TREDAŞ’A DİLEKÇE VERİLDİ

 

Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalar Sokak sakinlerinden Cahit Kartay konu ile ilgili gazetemize şunları aktardı; “İkamet ettiğim Gazi Osman Paşa Mahallesi Kahyalar Sokağın tam ortasında bulunan aydınlatma direği TREDAŞ tarafından kaldırıldı. Neden kaldırıldığını da bilmiyoruz.  Sokağımızın bu kısmı karanlıkta kaldı. Sokakta şu anda uzun aralıkta aydınlatma direkleri var. Sokağın ortası bölümü karanlıkta kaldı. 9 Ocak 2017 tarihinde mahalle sakinleriyle birlikte TREDAŞ ’a giderek sökülen aydınlatma direğinin kaldırılmasından sonra sokağımızın büyük bir kısmının geceleri karanlıkta kaldığını ve kaldırılan direğin yerine yeni bir aydınlatma direği takılması için dilekçe verdik. Ancak yetkililer gelip bir inceleme yapalım dediler ve birkaç kez sokakta inceleme yaptılar. Ancak bir yılı geçti henüz bir direk takılmadı. Yetkililerden Kahyalar Sokak sakinleri olarak kaldırılan aydınlatma direğinin yerine bir an önce bir direk takarak sokağımızın aydınlatılmasını istiyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10