Pehlivan'dan Yüksel'e ziyaret

Saadet Partisi Tekirdağ İl Başkanı Feti Pehlivan, Ak Parti Tekirdağ il başkanlığına yeniden seçilen Cüneyt Yüksel'i ziyaret etti.

Tekirdağ 15.02.2018 20:25:00 0
Pehlivan

Ziyarette Saadet Partisi il başkan yardımcıları Murat Vakitçi, Oktay Çalışkan, Ahmet Karabacak, Muhammet Yaman da hazır bulundu.

 

SİYASİ PARTİLER TOPLUMA UFUK AÇAN SÖYLEM VE EYLEM İÇERİSİNDE OLMALI

 

Ak Parti il başkanlığında gerçekleşen ziyarette, Saadet Partisi Tekirdağ il Başkanı Feti Pehlivan; Kongrenizde il başkanı seçilmeniz dolayısıyla tebrik ederim. Rabbimiz hayırlı hizmetler yapmayı, yapacağınız hayırlı hizmetlerde de muvaffakıyetler dilerim.  Siyasi partiler ülkenin nasıl yönetilmesi gerektiğini bir programla beyan eden anayasal kurumlardır. Bu bakımdan siyasi partiler ülke meseleleri konusunda toplumun önünü tıkayan, kutuplaştıran değil, birleştiren, kucaklayan, topluma ufuk açan söylem ve eylem içerisinde olmalı. Birbirimizle konuşabilmeli, oturabilmeli, fikirlerimizi beyan edebilmeliyiz’’ dedi.

 

UYUM YASALARININ ÇIKMASI GEREK

 

Sebebi ziyaretini dile getiren Pehlivan; ‘’Bir referandum gerçekleştirildi. Ve artık Cumhurbaşkanlığı hükümet sistemiyle yönetiliyoruz. Fakat uyum yasalarının çıkması gerek. Bu konuda Saadet Partimiz bir rapor hazırladı ve kamuoyuna takdim edildi. Genel Başkanımız Temel Karamollaoğlu, bütün siyasi parti başkanlarına bu raporu iletti. Bizler de bugün size sunuyoruz. Ben tekrar tebrik eder, muvaffakıyetler dilerim’’ dedi.

 

OLUMLU HER FİKRE AÇIĞIZ

 

Ak Parti Tekirdağ il Başkanı Cüneyt Yüksel de; ‘’Nezaketinize teşekkür ederiz. Genel siyaseti genel başkanlarımız zaten yürütüyorlar. Bizle yerelde neler yapabilir buna bakmak lazım. Olumlu her fikre açığız. Aynı havayı soluyan, aynı sevinç ve acıları paylaşanlar olarak bölgemizin talihini değiştirmemiz şart. Ben tekrar teşekkür ediyorum’’dedi. Saadet Partisi il Başkanı Feti Pehlivan Ak Parti il Başkanı Cüneyt Yüksel’e, “DAVAM” kitabı ve  “Adil Seçim Adil Sistem” raporunu takdim etti. 

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10