Mehteran'dan Kaymakam Abban'a mini konser

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman,  dezavantajlı grupta yer alan vatandaşların kişisel mesleki geli?

Çerkezköy 15.02.2018 20:31:00 0
Mehteran

Dün saat 17.30’da Çerkezköy Halk Eğitim Merkezinde 18 Ocak tarihinden itibaren eğitimlerine devam eden mehteran ekibinin çalışmalarını izleyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, İlçe Milli Eğitim Müdürü Hüseyin Gümüş ve Halk Eğitim Merkezi Müdürü Necmi Akman yetkililerden bilgi aldı.

 

Çalışmaların bir yıl süreceğini kaydeden eğitmenler Ercan Azaz ve Emrah Ovalı “  Eğitimler haftada iki, ayda sekiz gün yapılıyor. Şuanmarşları ezberleme ve çalma aşamasındayız. Çanakkale Türküsü ve Estargon kalesi marşlarına da bugünden itibaren başladık. Çerkezköy Kaymakamlığımızın temin ettiği kıyafetleri bugün kursiyerlerimiz ilk kez giyip protokolün önüne çıktı. Mehteran ekibimizde 20 kişi bulunuyor. Yıl içinde çeşitli organizasyonlarda mehteran ekibimiz gösteri sunacak. Desteklerini esirgemeyen Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’a teşekkür ediyoruz” diye konuştu.

 

ABBAN TEBRİK ETTİ

 

Programda mehteran takımı protokol üyelerine mini bir konser de verdi. Mehteran takımının “Yelkenler Biçilecek”, “Hücum marşı”, “ Ceddin Deden Neslin Baban” ve “ Ordu Marşı” alkış tutarak ritim tutan Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ekibi kutladı. Abban“ Kısa sürede ekibimizin bu kadar kendini geliştirmesi bizleri mutlu etti. Mehteran ekibimiz 18 Mart ‘da ilk resmi programda konser verecek. Kendilerini tebrik ediyorum” dedi.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10