Derbide gülen Kapaklıspor oldu

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde Kapaklıspor ile Kapaklı Sitespor arasında oynanan derbiyi Kapaklıspor4-2'lik sonuçla kazandı.

19.02.2018 19:34:00 0
Derbide gülen Kapaklıspor oldu

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşma saat 14.00’de başladı. Kapaklıspor zorlu karşılaşmaya Serhat, Ömer Faruk, Çağatay, Hüseyin, MamadouSacko, Mertcan, Gurur, Tezcan, Şaban, Berkay ve Nail ilk onbiri ile çıkarken, konuk ekip Kapaklı Sitespor ise Yunus Emre, Doğukan, Yunus Eser, Hakan, Hasko, Abdülmelih, Numan, Yusuf, Anıl, Serkan ve Mert ilk onbiri ile çıktı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Maça fırtına gibi giren Kapaklıspor karşılaşmanın ilk dakikasında öne geçti. Mertcan’ın pası ile hareketlenen Şaban düzgün bir vuruş gerçekleştirerek Kapaklıspor’u 1-0 öne geçirdi. İlk dakikalarda gelen golle birlikte büyük moral bulan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklenirken, konuk ekip Kapaklı Sitespor ise beraberliği aradı. Karşılaşmanın 18’inci dakikasında topla buluşan Anıl Kapaklı Sitespor’un beraberlik sayısını kaydetti. Müthiş bir çekişmenin yaşandığı karşılaşmanın ilerleyen bölümlerinde Kapaklıspor Berkay ile bir gol daha bularak karşılaşmanın ilk devresini 2-1 önde tamamladı.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Kapaklıspor karşılaşmanın 52’inci dakikasında farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içine gönderilen topu iyi takip eden Şaban şık bir vuruş ile skoru 3-1 yaptı. Oyun disiplininden kopan rakibi karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Kapaklıspor golden on dakika sonra dördüncü golü buldu. Gelişen organize Kapaklıspor atağında Berkay’ın ceza sahası içine yaptığı ortada Hüseyin Karaca şık bir kafa vuruşu ile skoru 4-1 yaptı.

 

45 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın 72’inci dakikasında Kapaklıspor penaltı vuruşu kazandı. Topun başına geçen tecrübeli oyuncu Serkan düzgün vuruşla farkı ikiye indi. 75’inci dakikada ise rakibine sert müdahalede bulunan Kapaklı Sitespor’dan Uğur ikinci sarı kartı görerek takımını on kişi bıraktı. Kapaklıspor bu galibiyet ile puanını 45 yaparak en yakın rakibi ile puan farkını beşe çıkartırken, Kapaklı Sitespor ise 24 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10