Kuruluşunun 10'uncu yılına Tirit'li kutlama

Çerkezköy'de faaliyet gösteren Ünsallar Parke ve Çebibomİnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal'ın şirketin kuruluşunun 10'uncu yılı nedeniyle Çınar Restaurant

Çerkezköy 19.02.2018 19:40:00 0
Kuruluşunun 10

KATILIM YOĞUN OLDU 

 

Düzenlenen tirit gecesine Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer,Vize Kaymakamı Soner Zeybek,Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Adem Sekmen,AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetimi,Çerkezköy Belediye Meclisi Üyesi Nuretttin Yekeler,Çerkezköy belediyesi eski meclis üyeleri Nurhan Yeşil,Hasanİşcan, Kapaklı Eski Belediye Başkan Yardımcısı İrfan Demir  Çerkezköy  Emlakçılar Derneği Başkanı Daimi Tavan,Kapaklı SATİVES Yönetim Kurulu Başkanı Erol Buz, Çerkezköy Vezirköprülüler Dernek Başkanı Dursun Yıldız,  Çerkezköy ve Kapaklı’da faaliyet gösteren Samsunlu iş adamları katıldı.

 

AMAÇ İŞ ADAMLARININ KAYNAŞMASINI SAĞLAMAK”

 

Gecenin açılış konuşmasının yapan Çerkezköy Ünsallar Parke ve Çebibom İnşaat Şirketi Yönetim Kurulu Başkanı İbrahim Ünsal “ Birlik ve beraberliğe ihtiyaç duyduğumuz bu günlerde Afrindeki askerlerimizi Allah muzaffer kılsın ve askerlerimize başarılar diliyorum. Ülke insanı olarak bizler ordumuzun yanındayız.Çerkezköy Ünsallar Parke ve İnşaat şirketimizin 10 yılı dolayısıyla  bu Tirit gecesini düzenleyerek birlik ve beraberliğimizi daha da  pekişmesini istedik. Düzenlediğimiz bu Tirit gecemize katılan başka Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer,Vize Kaymakamı Soner Zeybek olmak üzere herkese sonsuz teşekkür ediyorum” dedi.

 

ŞEHİTLER İÇİN KURAN OKUNDU

 

Programda Kapaklı Belediye Eski Başkan Yardımcısı İrfan Demir tarafından şehitler için ve Afrinde mücadele eden askerlerimiz için Kuran-i Kerim okundu ve dualar edildi. Programda daha sonra misafirlere kaz tiriti ikram edildi.Programı düzenleyen İbrahim Ünsal gecede masaları tek tek dolaşarak misafirleriyle yakından ilgilendi ve protokole kendi elleriyle servis yapmasıda dikkatlerden kaçmadı.

 

Haber / Seyit SÜREN 


0282 726 91 91
0282 747 65 10