'Sanat' sanatseverleri büyüledi

Çerkezköy Organize Sanayi Bölge (ÇOSB) Müdürlüğü kültür ve sanat etkinlikleri çerçevesinde yeni bir gösteriye daha ev sahipliği yaptı.

Çerkezköy 21.02.2018 19:43:00 0

Ünlü sanatçılar Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney’in yer aldığı “Sanat” adlı tiyatro oyunu ÇOSB’de izleyiciler ile buluştu.Sanatçıların performanslarıyla izleyicilere adeta bir oyunculuk resitali sundukları tek perdelik oyuna, sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

ÇOSB Konferans Salonunda sahnelenen oyuna Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Kapaklı Kaymakamı Mehmet Yüzer, Vize Kaymakamı Soner Zeybek, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkan Vekili NatanYakuppur, ÇOSB Yönetim Kurulu Yedek Üyeleri Saim Buyruk, Ahmet Temiroğlu, İlyas Kum ve ÇOSB Bölge Müdürü Mehmet Özdoğan’ın yanı sıra yüzlerce tiyatro sever katıldı.

 

BEĞENİ İLE İZLENDİ

 

Fransız roman, senaryo ve oyun yazarı YasminaReza’nın yaşadığı bir olaydan yola çıkarak kaleme aldığı ve Gencay Gürün’ün yönettiği tek perdelik sanat tiyatro oyunu büyük beğeni ile izlendi. Bir sanat eseriyle sorgulanan bir dostluk hikayesinin anlatıldığı oyunda entelektüel tartışmaların satır arasına gizlendiği bir hesaplaşma konu ediliyor. Uzun yıllardır bir arada olan üç yakın arkadaşın “ Bir altmışa, bir yirmi boyunda” beyaz bir tablo yüzünden neredeyse tükenme noktasına gelen ilişkileri bazen ağırbaşlı, bazen dramatik, bazen de komik diyaloglarla anlatıldı.  Sanatseverlerin yoğun ilgisiyle karşılaşan ve ünlü sanatçılar Cihan Ünal, Can Gürzap ve Mutlu Güney’in yer aldığı “Sanat” oyunu ayakta alkışlandı. Oyunun sonunda protokol tarafından, usta sanatçılara günün anısına çiçek takdim edildi.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10