İYİ Parti Kapaklı Teşkilatı görev bölümü yaptı

 İyi Parti Kapaklı İlçe yönetimi  önceki akşam ilçe binasında 19.30-10.30 saatleri arası İlçe Başkanı Yusuf Çetin başkanlığında görev bölümü yaptı.

Kapaklı 23.02.2018 19:30:00 0
İYİ Parti Kapaklı Teşkilatı görev bölümü yaptı

HAMZA SAKARYA İLÇE SEKRETERLİĞİNE GETİRİLDİ

 

Başkan Yusuf Çetin başkanlığında yapılan toplantıda tüm yönetim kurulu üyeleri hazır bulundu. Samimi bir havada geçen toplantıda, yapılan görev bölümü sonunda Hamza Sakarya ilçe Sekreteri  ve İdari işler,Sevda Altuntaş Muhasip, Cemalettin Farımaz Teşkilatlardan Sorumlu Başkan Yardımcısı, Erden Ekkazan Eğitim ve Kültür Sanat politikaları Başkan Yardımcısı, Nesrin Küp sosyal politikalar-medya İlişkilerinden sorumlu başkan yardımcısı, Cuma Uz,kamu Kurumları siyasi işlerden sorumlu başkan yardımcısı, Mehmet Kaygusuz seçim ve hukuk işlerinden sorumlu başkan yardımcısı, Adnan Hasköy iş dünyası sanayiden sorumlu AR-GE başkan yardımcısı,Talat Şanlı çevre ve şehircilikten sorumlu başkan yardımcısı, Erol Çetin sivil toplum kuruluşları ve halkla ilişkilerden sorumlu başkan yardımcısı,Özcan Dursun yerel yönetimlerden sorumlu başkan yardımcısı,Hatice Çilem Petek kadın ve aileden sorumlu başkan yardımcısı olarak seçildiler. Zafer Babatürk, Kazım Doğaç, İsmet Yılmaz, Semiha Göneneç, Gülay Ekiz, Ali Varol, Kemal Bilgin, Hüseyin Kaplan, Nihat Özbirge, İbrahim Çakmak Halil Duman, Levent Ertan, Faruk Gömal, Mustafa Tümer, Sadık Adıgüzel, Sevda Korkmaz, Selin Dinçay, Ahmet Aydoğdu, Selin Çavuş ve Özge Akçay yönetim kurulu üyesi olarak görev aldı.

 

BAŞARILI OLMAK İÇİN ÇOK ÇALIŞACAĞIZ

 

Toplantı sonunda konuşan İlçe Başkanı Yusuf Çetin, “Bu akşam yaptığımız görev bölümü sonucu yeni görevlerine seçilen arkadaşlarımıza başarılar diliyorum. İlçe yönetimi olarak partimizi iktidara taşımak ve bölgemizde en iyi yere gelmesi için her zaman birlik ve beraberlik içinde çok çalışacağız. Yapacağımız çalışmalarda ayrım yapmadan her kesimdeki vatandaşlarımızı ziyaret ederek çalmadığımız kapı bırakmayacağız” dedi.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI     


0282 726 91 91
0282 747 65 10