Abban Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu öğrencilerini ağırladı

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu öğrencilerini makamında ağırladı.  Ziyarette Özel Çerkezköy Uğur Okul Müdürü Tuğba Zenginal ve Türkçe Ö?

Çerkezköy 25.02.2018 20:43:00 0
Abban Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu öğrencilerini ağırladı

ÇEŞİTLİ KONULARDA BİLGİ VERDİ

 

Uğur Newsletter adlı okul gazetesi çıkaracak olan Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu öğrencileri, gazetede yer alması amacıyla Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban’la da röportaj yaptı. Çocukların sorularına da cevap veren Kaymakam Abban kısaca özgeçmişini açıkladıktan sonra, eğitim hayatı, okuduğu okullar, meslek hayatı, kaymakamlığın olumlu ve olumsuz yanları, Çerkezköy’deki devam eden ve planlanan okul projeler, eğitim sistemi, Çerkezköy’deki sorunlar hakkında öğrencilere bilgi verdi.

 

ABBAN ÖĞRENCİLERE TAVSİYEDE BULUNDU

 

Gösterdiği medeni cesaret ve özgüvenlerinden dolayı Özel Çerkezköy Uğur Ortaokulu öğrencilerini ve öğretmenlerini tebrik eden Kaymakam Abban, kolejde okudukları için sahip oldukları imkânların kıymetini bilmeleri gerektiğini ifade ederek öğrencilere bol bol kitap okumaları ve kendilerini geliştirmeleri konusunda tavsiyelerde bulundu. Okul Müdürü Tuğba Zenginal da, öğrencilerini güler yüzle ve samimiyetle karşılayan Çerkezköy Kaymakamı Abban’a teşekkür etti.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10