Kozuva Saray'a çıkarma yaptı

Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva  ÇTSO Başkan Yardımcısı Mustafa Seçkin, ÇTSO Yönetim Kurulu Üyeleri Sinan Sifil, Metin Taşdelen ve Mesut Görgün, ile bi

Çerkezköy 25.02.2018 20:46:00 0
Kozuva Saray

İLK ZİYARET ÖZEN’E

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve beraberindekiler ilk ziyareti geçtiğimiz günlerde Saray Esnaf ve Sanatkarlar Odası başkanlığına yeniden seçilen Ali Özen’e hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. Kozuva Ali Özen’e yeni dönemde de başarılı işler yapacağına inandığını belirterek görevinde başarılar diledi. Özen yeni dönem çalışmaları hakkında bilgiler vererek Kozuva ve oda yönetimine ziyaret için teşekkür etti.

 

KOZUVA VE YÖNETİMİ TERZİOĞLU VE KAYA’YI DA ZİYARET ETTİ

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve oda yönetimi ikinci ziyaretini Saray İlçe Emniyet Müdürü Yaşar Terzioğulu’na gerçekleştirdi. Kozuva, kısa bir süre önce Saray İlçe Emniyet Müdürlüğü görevine başlayan Yaşar Terzioğlu’na yeni görev yerinde başarılar diledi. Kozuva ve oda yönetimi ardından İlçe jandarma Komutanı Jandarma Teğmen  Emrah Kaya’yı ziyaret etti ve Kaya’ya da görevinde başarılar diledi.  

 

SON ZİYARETİ GÖNÜLTAŞ’A GERÇEKLEŞTİRDİLER

 

ÇTSO Yönetim Kurulu Başkanı Süleyman Kozuva ve oda yönetimi Saray’daki son ziyaretlerini şubat ayı içinde yeniden Saray Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası başkanlığına seçilen Bülent Gönültaş’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular. Kozuva ve Oda yönetimi Gönültaş ’a da başarılar diledi. Bülent Gönültaş ziyaret için Kozuva ve oda yönetimine teşekkür ederek yeni dönemde yapacakları çalışmalar hakkında bilgiler verdi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10