Çerkezköy bir değerini daha sonsuzluğa uğurladı

Çerkezköy'de 30 yılı aşkın süre muhtarlık yaparak mahalle halkının gönlünde taht kuran Ali Pektaş sevenlerinin dualarıyla dün sonsuzluğa uğurlandı.

Çerkezköy 25.02.2018 20:55:00 0
Çerkezköy bir değerini daha sonsuzluğa uğurladı

30 yıl boyunca Fevzipaşa Mahallesi’nde muhtarlık yapan, 1911 Çerkezköyspor’un Yönetim Kurulu Üyesi  Hasan Pektaş’ın babası  Ali Pektaş yaşamını yitirdi. Pektaş dün son yolculuğuna uğurlandı.

 

32 gündür Optimed Hastanesi’nde demans hastalığı tedavisi gören 85 yaşındaki Ali Paktaş önceki gün hayatını kaybetti.  Çerkezköy’ün sevilen ve sayılan simalarından olan Fevzi Paşa Mahallesi’nin eski muhtarı merhum Ali Pektaş’ın cenazesi dün öğle namazını müteakip Çerkezköy İlçe Müftüsü Veli Vehbi Bardakçı tarafından kıldırıldı. Fatih Mahallesi’ndeki Bahçeli Mezarlığı’ndaki aile kabristanına dualarla gözyaşları arasında defnedilen Merhum Ali Pektaş 3 kız ve bir erkek olmak üzere 4 çocuk babası ve 4 torun dedesi idi.

 

CENAZE TÖRENİNE YOĞUN KATILIM OLDU

 

Fevzipaşa Camii’ndeki cenaze namazına Tekirdağ Milletvekilleri Candan Yüceer, Ayşe Doğan, Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, belediye başkan yardımcıları İmdat Özgör, Enver Bayram, CHP Çerkezköy İlçe Başkanı Engin Camcı ve ilçe yönetimi, AK parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe ve ilçe yönetim, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük, İYİ  Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Cemalettin Turlin ve ilçe yönetimi, Optimed Hastanesi Yönetim Kurulu Üyesi Op.Dr. Kamil Yüceer, Çerkezköy ve Kapaklı mahalle yeni ve eski muhtarları, CHP Çerkezköy ilçe eski başkanları Kadir Bağcı, Birol Öztürk, ADD Çerkezköy Şube Başkanı Dündar Orhan, Çerkezköy’e Gönülverenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe,Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Kent Konseyi Genel Sekreteri Hüseyin Ülger, CHP Kapaklı İlçe başkan adaylarından Eşref Kahraman, esnaflar, 1911 Çerkezköyspor yöneticileri, Çerkezköy Doğanspor  yöneticileri, Fevzipaşaspor Kulübü yöneticileri, STK yöneticileri, Pektaş ailesi ve yakınları ile çok sayıda vatandaş katıldı. Cenazede taziyeleri merhum Ali Pektaş’ın oğlu Hasan Pektaş ve Mahalle Muhtarı Turan Ersöz kabul etti. Cenaze töreni sonunda oğlu Hasan Pektaş cenazeye katılanlara bu acılı günlerinde yanlarında olan herkese teşekkür etti.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10