Şoför esnafımızın beklentilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör'ü ağırladı.

Çerkezköy 27.02.2018 21:19:00 0
Şoför esnafımızın beklentilerine yardımcı olmaya çalışıyoruz

Çalışmalarımıza kaldığı yerden devam edeceğini kaydeden As; Şoför esnafımızın bir takım çözüm bekleyen sıkıntıları var bunları da sizlerin yardımlarınızla çözümleyeceğimize inanıyoruz.”dedi.

 

Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı İmdat Özgör dün saat 11.00’de Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası’nı ziyaret ederek yeniden başkan seçilen Mustafa As ve yönetimine hayırlı olsunda bulundu.

 

‘’KALDIĞIMIZ YERDEN DEVAM EDİYORUZ’’

 

Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As konuşmasına ziyaret için Özgör’e teşekkür ederek başladı. As; ‘’Üyelerimizin teveccühü ile yeniden göreve geldik. Çalışmalarımıza kaldığımız yerden devam ediyoruz. Şoför esnafımızın bir takım çözüm bekleyen sıkıntıları var bunları da sizlerin yardımlarınızla çözümleyeceğimize inanıyoruz. İnşallah bu dönem yönetim kurulu üyelerimizle birlikte çok daha iyi işlere imza atacağız. Şoför esnafımızın çözüm bekleyen sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak niyetindeyiz ve çalışmalarımızı da bu yönde yoğunlaştırdık.”dedi.

 

TAKSİ DURAKLARININ YENİLENMESİ İÇİN SİZLERİN YARDIMLARINIZI TALEP EDİYORUZ

 

As,  “Çerkezköy ilçe genelinde şu anda 19 taksi durağımız bulunuyor. Kapaklı ilçe genelinde de 9 taksi durağımız var. Bu durakların her biri de hizmet alanı içinde ve durakların günün koşullarına göre yenilenmesi gerekiyor.  Bunun için sizlerden de yardımlarınızı talep ediyoruz. Yine sizlerin desteği ile 19 yaş sınırının 23 yaşa çıkarılması nedeniyle ayrıca teşekkür ediyoruz. Taksi duraklarımız günün koşullarına göre kullanışlı olması nedeniyle güncellendiğinde hem görsellik açısından hem de işlev açısından iyi bir görüntüye kavuşturulmuş olacak. Şimdiden bu yönde yapacağınız katkılarınız için de sizlere bir kez daha teşekkür ediyorum.”diye konuştu.

 

ŞOFÖR ESNAFIMIZIN BEKLENTİLERİNİ DE ÇÖZÜMLEMEYE ÇALIŞIYORUZ

 

Özgör de; ‘’Çerkezköy Belediyesi olarak sizlerin sıkıntılarınızı çözümleye çalışıyoruz. Bir takım sıkıntıları çözüme kavuşturduk. Ancak daha birçok sıkıntınız olduğunu da biliyoruz bunlarında çözüme kavuşması için çalışmalarımız devam ediyor. Göreviniz zor olduğunu görüyoruz. UKOME ‘de güncellemeler kolay olmuyor. Büyükşehir Belediyemiz birimleri de sizlerin sorunlarını bir an önce çözüme kavuşturmak için yapıcı olmaya  ve kolaylaştırmaya çalışıyor ve sizlerin haklarınızı korumak adına yaptığı çalışmalar kolay olmuyor.Bizler de şoför esnafımızın menfaatlerini korumak adına üzerimize düşeni yapıyoruz ve yapmaya özen gösteriyoruz. S,J,T ve M plaka alanlarında hizmet düzenlemesi kolay olmuyor en son değişiklik meclise verilen önerge ile 19 yaş grubundaki araçlar 23 yaşa çıkarıldı. Diğerlerinin de durumunun düzeltilmesi çalışmaları devam ediyor. Biz her zaman şoför esnafımızın yanındayız ve durumlarının iyileştirilmesi konusunda da kararlı şekilde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Takdir edersiniz ki bunlar kolay olmuyor ama çözüme kavuşturulacaktır.”dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10