Akay, Şahin'i ve yönetimini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin'i ve yeni oluşan Yönetim Kurulunu ağırladı.

Çerkezköy 27.02.2018 21:20:00 0
Akay, Şahin

ÇERKEZKÖY HER GEÇEN GÜN DAHA DA GÜZELLEŞİYOR

 

Ziyarette derneğin çalışmaları hakkında bilgi veren Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şube Başkanı Adnan Şahin; ‘’Merkezi kentimizde bulunan Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi’nin geçtiğimiz günlerde genel kurulunu gerçekleştirerek yeni yönetimi oluşturduk. Hem çalışmalarınız ve destekleriniz için teşekkür etmek, hem de yeni yönetimimizi sizinle tanıştırmak için böyle bir ziyaret gerçekleştirmek istedik. Kentimiz, Belediyemizin yaptığı önemli çalışmalarla her geçen gün daha da güzelleşiyor. Bizler de sivil toplum kuruluşları olarak üzerimize düşeni yapmaya gayret ediyoruz” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZ DUYARLI DEĞİL

 

Şahin, Çerkezköy Belediyesi’nin engelli vatandaşların refahı için de önemli çalışmalara imza attığını da vurgulayarak “Fakat maalesef vatandaşlarımız bu konuda yeterince duyarlı değil. Hala engelli park yerlerine ya da engelli rampaları önüne araçlarını park eden vatandaşlarımız var” sözlerine yer verdi.

 

‘’NÜFUSUMUZ 4 YILDA YÜZDE 50 ARTTI’’

 

Çerkezköy’ün nüfusunun son 4 yılda neredeyse yüzde 50 arttığını kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Kentimiz çok hızlı bir şekilde büyüyor. Biz de Çerkezköy Belediyesi olarak hiç durmadan çalışarak bu büyümeye ayak uydurmak için elimizden geleni yapıyoruz. Cadde ve sokaklarımızda engelli rampaları önüne ya da engelli park yerlerine yapılan araç parkları konusunda vatandaşlarımızın daha duyarlı olmaları gerekiyor. Bu vesile ile Türkiye Beyazay Derneği Tekirdağ Şubesi yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diliyorum” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevay KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10