Mandalı: Türk'ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir

Kapaklı Belediyesi tarafından Zeytin Dalı Harekatı'nda görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak ve birlik ve beraberliğe vurgu yapmak amacıyla esnafa bayrak dağıtıldı.

Kapaklı 4.03.2018 19:43:00 0
Mandalı: Türk

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; Ordumuza desteğimizi göstermek, onların moral motivasyonlarını üst düzeyde tutmak ve birlik beraberliğimizi dost düşman herkese göstermek için evlerimizin balkonlarına, pencerelerine ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asalım. Çünkü tarih boyunca Türk’ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir’’ dedi.

 

Kapaklı Belediyesi, Türk Silahlı Kuvvetleri’nce, 20 Ocak’ta, Afrin Bölgesi’nde başlatılan Zeytin Dalı Harekatı’nda görev yapan Mehmetçiklerimize destek olmak ve birlik ve beraberliğe dikkat çekmek amacıyla ilçe genelindeki esnafa bayrak dağıttı.

 

‘’DEĞERLİ HEMŞERİLERİMİZDEN DE İSTEĞİMİZ BUDUR’’

 

Afrin’e yapılan harekatı desteklemek amacıyla bütün ev ve iş yerlerine bayrak asılması gerektiğini belirten Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’ “Ülkemize yönelik terör unsurlarını bertaraf etmek üzere Afrin’e harekat düzenleyen kahraman ordumuz için dua edelim. İşte böyle günlerde toplum olarak birlik beraberliğimizi göstermemizin en güzel yollarından biri de şanlı şerefli al bayraklarımızı asmak olacaktır. Bu münasebetle şehrimizin çeşitli yerlerinde esnaflarımıza bayrak dağıtımı yaptık. İlçemizi de bayraklarımız ile donatmaya devam ediyoruz. Değerli hemşerilerimizden de isteğimiz budur. Ordumuza desteğimizi göstermek, onların moral motivasyonlarını üst düzeyde tutmak ve birlik beraberliğimizi dost düşman herkese göstermek için evlerimizin balkonlarına, pencerelerine ve iş yerlerimize şanlı bayrağımızı asalım. Çünkü tarih boyunca Türk’ün bayrağı dosta güven, düşmana korku vermiştir. Destek veren herkesten Allah razı olsun” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10