"VERGİ BİLİNCİ TOPLUMA KAZANDIRILMALI"

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, bu yıl 29'uncusu kutlanan Vergi Haftası dolayısıyla Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç'ı makamında ağırladı.

Kapaklı 4.03.2018 19:43:00 0

‘’MÜKELLEFLERİMİZE VE OKULLARIMIZA ZİYARETLERDE BULUNUYORUZ’’

 

Vergi Haftası’nın vergi bilincinin topluma kazandırılması kapsamında düzenlendiğini kaydeden Çerkezköy Vergi Dairesi Müdürü Cengiz Kılıç, “ Bu yıl 29’uncusunu kutladığımız Vergi Haftası kapsamında mükelleflerimize ve okullarımıza ziyaretlerde bulunuyoruz. Ayrıca veri ödemede ilk 10’a giren mükelleflerimize de bizzat Maliye Bakanımız Naci Ağbal imzalı teşekkür mektuplarını takdim ediyoruz” dedi.

 

‘’VERGİ BİR GÖREV VE ZORUNLULUKTUR’’

 

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan MANDALI “Vergi, toplumların devlet olarak yaşamasından kaynaklanan güvenlik, eğitim, sosyal hizmetler, sağlık ve belediye hizmetleri gibi bazı konularda ortak yaşama giderlerini karşılamak amacıyla, huzur ve güven içerisinde bir milletin devlet güvencesi altında yaşaması için bir görev ve zorunluluktur. Vergi haftası münasebetiyle de verginin öneminin tüm vatandaşlarımıza aktarılması çok önemli diyerek tüm Çerkezköy Vergi Dairesi personelinin Vergi Haftası’nı kutladı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10