Çerkezköy Doğanspor'un acı günü

Uzun süredir İstanbul'da bulunan bir hastanede tedavi gören Çerkezköy Doğanspor'un kurucusu ve onursal başkanı Aysal Güven 75 yaşında hayatını kaybetti.

Çerkezköy 4.03.2018 19:48:00 0
Çerkezköy Doğanspor

KATILIM YOĞUN OLDU

 

75 yaşında vefat eden Aysal Güven dün Çerkezköy Osmanlı Camiinde ikindi namazına müteakip kılınan cenaze namazının ardından son yolculuğuna uğurlandı. Cenazeye Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, BBP Çerkezköy İlçe Başkanı Murat Yürük,  CHP Çerkezköy İlçe Gençlik Kolları başkanı Uğurcan Avcılar,CHP Çerkezköy İlçe Yönetim kurulu üyeleri, Çerkezköy Doğanspor Kulübü Başkanı Kazım Asbaş, Kulüp Asbaşkanı Sabri Asbaş ve kulüp yöneticileri,1911 Çerkezköyspor Kulübü Başkanı Uğur Erem ve kulüp yöneticileri, Çerkezköy Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası Başkanı Mustafa As, Çerkezköy Türk Hava Kurumu Çerkezköy Şube Başkanı Mustafa Zümbül, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay, Çerkezköy Kent Konseyi Eski Başkanı Serkan Karagöz,Çerkezköy Güreşler Ağası Mesut İşlek,Doğanspor’un eski sporcuları,esnaflar, Güven ailesi ve Çelen ailesinin eş ve dostları ile çok sayıda vatandaş katıldı.

 

İSTASYON MEZARLIĞINA DEFNEDİLDİ

 

Osmanlı camiinde ikindi namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından İstasyon Mezarlığında aile kabristanına gözyaşları arasında dualarla toprağa verilen Aysal Güven evli ve bir kız çocuk babasıydı. Cenazede taziyeleri Ağabey, Milli Sporcularımızdan Oğuz Güven ve Güven ailesi fertleri kabul etti.

 

ÜZÜNTÜ YARATTI

 

Aysal Güven Çerkezköylü gençlerin kötü alışkanlıklar edinmemesi ve onların spora yönlendirmek için bir avuç gençle birlikte 1971 yılında Çerkezköy Doğanspor’u kurarak ilçenin tüm gençlerini bir araya getirdi. Gençlerin spor yapması için günün büyük bir bölümünü gençlere ayıran ve onlara futbol aşkını aşılayan ve öğreten Aysal Güven ayni zamanda uzun yıllar Kulüp başkanlığı ve antrenörlüğü görevini de bir arada yürüttü. Her zaman gençlere her şeyi ile örnek bir ağabey olan ve onların kötü alışkanlıklardan uzak durmasını sağlayan  ilçede gençlerin birlik ve beraberliğinin pekişmesinde büyük bir rol oynayan Aysal Güven’in ölümü Çerkezköy ve çevrede büyük bir üzüntü yarattı.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10