Başakşehir Koleji 4'te 4 yaptı

Tekirdağ 2.Amatör Ligi D Grubu'nda 4. Haftaya 9 puanla namağlup olarak lider giren Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü, kendi sahasında ağırladığı Fevzipaşaspor'u 3-0 ma?

5.03.2018 20:31:00 0
Başakşehir Koleji 4

ÜÇ GOLLE KAZANDI

 

Pazar günü saat 16:30’da Kapaklı Şehir Stadı’nda oynanan maçta Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü sahaya; Uğur, Barış, Kemalettin, Harun, Erhan, Berkay, Ferhat, Murat, Mert, Emre ve Tolga ilk onbiri ile çıktı. İki takım taraftarlarının da yoğun ilgi gösterdiği karşılaşmaya iyi başlayan ev sahibi ekip Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü Emre ve Tolga ile geliştirdiği ataklarda gol bulamadı.Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü karşılaşmanın 45’inci dakikasında Emre Karakaya ile bulduğu golle karşılaşmanın ilk devresini önde tamamladı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Karşılaşmanın ilk devresini önde tamamlayan Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü ikinci devre kontrollü bir oyun ortaya koydu. Temsilcimiz Fevzipaşaspor ise beraberlik için geliştirdiği ataklarda bir türlü golü bulamadı. 74’üncü dakikada atak geliştiren Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü  Kemalettin’in şık golüyle farkı ikiye çıkardı. İkinci golle birlikte Fevzipaşaspor oyun disiplininden koparken, Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü Anıl Duman’ın son dakikalarda kaydettiği golle karşılaşmadan 3-0 galip ayrıldı. Ligde oynadığı dördüncü maçını da farklı kazanarak 4’de 4 yapan ve puanını 12’ye çıkaran Kapaklı Başakşehir Koleji Spor Kulübü liderliğini korurken, Fevzipaşaspor ise ligdeki ikinci mağlubiyetini alarak altı puanda kaldı.

 

Haber / Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10