Elit Spa Masaj Kapaklı'da açıldı

Elit Kapaklı Spa Masaj Atatürk Mahallesi İstiklal Caddesi No:12-14'de düzenlenen açılış töreni ile hizmete açıldı.

Kapaklı 6.03.2018 19:59:00 0
Elit Spa Masaj Kapaklı

AÇILIŞI GERÇEKLEŞTİRİLDİ

 

Dün saat 13.00’de gerçekleştirilen açılışa Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Saray Belediye Başkanı Nazmi Çoban, Kapaklı Belediye Başkan Yardımcısı Halil İbrahim Erkan, Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Hasan Dükanlı, mahalle muhtarları vatandaşlar ve çok sayıda davetli katıldı.

 

“KAPAKLI’DA HER İŞ ADAMINA İŞ VAR”

 

Açılış öncesi konuşma gerçekleştiren Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı “ 1985 yılında Belediye olduğumuzda nüfusumuz 2 binlerdeydi. 2004 yılında Belediye Başkanı olduğumda 25 bin olan ilçemizin nüfusu son olarak 120 binlere çıktı.Her geçen gün gelişen Kapaklımızda her iş adamına iş vardır. Kapaklı’ya böyle mekanlar açıldığı zaman yerel anlamda gurur duyuyoruz. İnşallah vatandaşlarımız bu açılan işletmelere de sahip çıkarlar” diye konuştu.

 

“NEDEN BİZİM KURUMLARIMIZ YOK”

 

Mandalı “ 3 bin nüfuslu ilçelerde Esnaf ve Sanatkarlar Odası, Ziraat Odası, Şoförler ve Otomobilciler Esnaf Odası var, fakat 120 bin nüfuslu Kapaklı’da bu kurumlar yok. Neden yok diye sorduğumuz da ise siz yeni ilçesiniz, Tekirdağ’daki odalarda ve kuruluşlarda işlemlerinizi halledin diyorlar. Bu haksızlık değil mi ?” diyerek yetkililere ateş püskürdü.

 

“BAYANLARA 8 MART’TA TÜRK HAMAMI ÜCRETSİZ”

 

İşletmeciliğini Murat Güdek’in yaptığı Elit Spa Masaj salonunun açılış kurdelesinin kesilmesinin ardından protokol üyeleri açılış pastasını hep birlikte kestiler. Spa Masaj salonu hakkında katılımcılara bilgi veren Murat Güdek “ 5 personel ile hizmet vereceğiz. İşletmemizde özel olarak hazırlanan Türk hamamı, sauna, Fin hamamı, buhar odası, jakuzi ve Spabulunmaktadır.Bugün açılışımıza katılarak bizleri onurlandıran herkese sonsuz teşekkür ederken, tüm vatandaşlarımızı yeni işletmemize bekliyoruz” dedi. Güdek, açılışa özel bayanlara kampanya yaptıklarını kaydederek, 8 Mart Dünya Kadınlar Gününde tüm kadınlara ücretsiz hamam hizmeti vereceklerini kaydetti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10