Albayrak Kapaklı'ya çıkarma yaptı

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak 11 ilçe kapsamında yaptığı gezi incelemelerinde bu kez Kapaklı'yı ziyaret etti.

Tekirdağ 7.03.2018 20:24:00 0
Albayrak Kapaklı

Ziyarette Başkan Albayrak Pınarça Mahallesi'nde düzenlenen 8 Mart Dünya Kadınlar Günü etkinliğine katılarak Pınarçalı kadınların günlerini kutlayıp çiçek hediye etti.

 

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Başkanı Kadir Albayrak 11 ilçe kapsamında yaptığı gezi incelemelerinde bu kez Kapaklı'yı ziyaret etti.

 

VATANDAŞLARLA BİR ARAYA GELDİ

 

Sabahın ilk ışıklarında çalışmalarına başlayan Başkan Albayrak, Kapaklı'da vatandaşlarla bir araya gelerek büyükşehir belediyesinin yaptığı çalışmalar hakkında vatandaşlara bilgi verdi.  Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Albayrak ayrıca Büyükşehir Belediyesinin Kapaklı'da gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında da vatandaşları bilgilendirdi.

 

VATANDAŞLARIN ÖNERİLERİNİ DİNLEDİ

 

Vatandaşların öneri ve taleplerini de dinleyen Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada "Bugün Kapaklı'da altyapı ve içme suyu hattının temel atma törenini yapacağız.  İlçemize yatırımlarımız devam edecek" dedi. Vatandaşlar da Başkan Kadir Albayrak'a çalışmaları nedeniyle teşekkür etti. 

 

KÜLTÜR MERKEZİ İNŞAATINI İNCELEDİ

 

Başkan Albayrak, vatandaşlarla bir araya geldikten sonra inşaatı devam eden Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Kapaklı Kültür Merkezi'nde incelemelerde bulundu. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı incelemelerde yetkililerden bilgi alan Kadir Albayrak, çalışmaların tüm hızıyla devam ettiğini ve kültür merkezinin en kısa zamanda vatandaşların hizmetine sunulacağını belirtti.

 

DERNEKLERİ ZİYARET ETTİ

 

Kültür merkezi incelemesinin ardından Başkan Albayrak, Amasya Gümüşhacıköylüler Derneği ve S. S. Kapaklı Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifi'ni ziyaret ederek dernek  başkanları Turan Çakar ve Hasan Dükanlı ve Yönetim Kurulu üyeleri ile bir araya geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Albayrak dernekte yapılan çalışmalar hakkında bilgi alarak, Büyükşehir Belediyesinin çalışmaları hakkında bilgi verdi.

 

MUHTARI SEÇKİN DİLSİZ'LE GÖRÜŞTÜ

 

Dernek ziyaretinin ardından Başkan Albayrak Cumhuriyet Mahalle Muhtarı Seçkin Dilsiz ve Atatürk Mahalle Muhtarı Bilal Tokuç ile bir araya geldi. Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı'nın da yer aldığı ziyarette Başkan Albayrak muhtarların mahalleleri ile İlgili talep ve önerilerini dinleyerek kendilerine Büyükşehir Belediyesinin hem Kapaklı'da hem de Tekirdağ genelinde gerçekleştirdiği yatırım ve projeler hakkında bilgi verdi. Başkan Albayrak burada yaptığı açıklamada mahalle muhtarları ile sık sık bir araya geldiklerini belirterek "Muhtarlarımız ile birlikte Tekirdağ için çalışmaya, yeni projeler üretmeye devam edeceğiz" dedi.

 

8 MART DÜNYA KADINLAR GÜNÜ ETKİNLİĞİNE KATILDI

 

Ardından Başkan Albayrak, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü kapsamında Pınarça Mahallesi'nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Düzenlenen etkinlikte Başkan Kadir Albayrak'ın yanı sıra Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve Pınarçalı kadınlar da yer aldı.

 

''BAYANLARIN OLDUĞU, AĞIRLIĞINI KOYDUĞU HER KONUDA BAŞARI VARDIR''

 

Başkan Albayrak burada yaptığı konuşmada "Bayanların olduğu, ağırlığını koyduğu her konuda başarı vardır. Ben belediye başkanı olduktan sonra Pınarca'yı da kendi mahallem olarak gördüm. Sizin kendi mahallenize sahip çıkmanız beni hep etkiledi. Kadınlar Günü'nüz kurtlu olsun" dedi. Etkinlik sonunda vatandaşlar Başkan Kadir Albayrak'a katılımından dolayı teşekkür etti.  

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10