Öğrenciler liseleri tanımaya devam ediyor

Özel Gülerçin Koleji tarafından üst öğrenim kurumlarına yerleşmek için sınava hazırlanan 8. sınıf öğrencilerine motivasyonlarını arttırmak ve hedeflerine ulaşmaları noktasında bazı lise

Çerkezköy 12.03.2018 08:17:00 0
Öğrenciler liseleri tanımaya devam ediyor

ŞEHREMİNİ ANADOLU LİSESİ’NE GİTTİLER

 

Sabah erken saatlerinde başlayan gezide Şehremini Anadolu Lisesi ve Galatasaray Lisesi gezildi.  Öğrencilerin ilk durağı Şehremini Anadolu lisesi oldu. Rehber öğretmeni ve gezi tanıtımında görevli lise öğrencileri eşliğinde karşılanan öğrenciler ve öğretmenler, okulun saatleri, okul dersleri, öğretmenleri, yurtları, öğrencilerin sınavlara nasıl hazırlandıkları, nasıl bir program izledikleri, sosyal etkinliklere nasıl vakit ayırdıkları gibi konularda bilgi aldı. Okulun tanıtım filminim izlenmesinin ardından öğrencilerle birlikte okul gezilerek öğrencilere tanıtıldı.

 

GALATASARAY LİSESİ’NE GİTTİLER

 

Okul tanıtım gezisinin ardından öğrencilerin ihtiyaçlarının karşılanması amacıyla Forum İstanbul’a gitti. Ardından Galatasaray Lisesi’ne gittiler. Öğrenciler ve öğretmenler, gezi tanıtımında görevli lise öğrencileri eşliğinde karşılanan öğretmenler ve öğrenciler okul hakkında ön bilgi almasının ardından gezi Çerkezköy’e gelinmesiyle son buldu.

 

Haber / Sevay KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10