1911 Çerkezköyspor'dan üç gollü galibiyet

Bölgesel Amatör Lig 22.hafta karşılaşmasında temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor evinde alt sıralardan kurtulmaya çalışan Yeni Çanspor'u konuk etti. Rakibi karşısında ilk devreyi 3-0 önde tamamlayan t

12.03.2018 08:18:00 0
1911 Çerkezköyspor

Konuk ekip ikinci devre iki gol bulurken, karşılaşma 1911 Çerkezköyspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

PAZAR GÜNÜ OYNANDI

 

Pazar günü Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumu'nda saat 14.00’de oynanan karşılaşmaya ev sahibi ekip 1911 Çerkezköyspor Sedat, Mert, Halim, Etoga, İsmail, Mustafa Kemal, Yunus, İbrahim, Ali Rıza, Sefa, İliyaz kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Yeni Çanspor Miraç, Yunus Emre, Serdar, Yunus Emrah, Muhammet, Samet, Semih, Serbay, Veli, Ali, Nevzat kadrosu ile çıktı.

 

İLK GOL İLİYAZ’DAN GELDİ

 

Karşılaşmaya mutlak üç puan parolası ile başlayan temsilcimiz ilk dakikalardan itibaren rakip kalede gol aramaya çalıştı. Taraftarının desteği arkasına alan 1911 Çerkezköyspor Sefa ile yakaladığı fırsatı değerlendiremedi. Sağlı sollu ataklarla rakip kalede etkinliğini sürdüren temsilcimiz  arzuladığı gole ise karşılaşmanın 21’inci dakikasında ulaştı. Gelişen organize atakta ceza sahası içinde topla buluşan İliyaz düzgün ve sert bir vuruş gerçekleştirerek 1911 Çerkezköyspor’u 1-0 öne geçirdi.

 

GOLLER YAĞMUR GİBİ GELDİ

 

Gelen golün ardından büyük moral bulan temsilcimiz golden iki dakika sonra farkı ikiye çıkardı. Sağ kanattan gelişen atakta ceza sahası içinde topla buluşan golcü oyuncu Sefa düzgün bir vuruşla topu ağlara göndererek skoru 2-0 yaptı. Üst üste gelen iki golle birlikte oyun disiplininden kopan konuk ekip temsilcimiz karşısında etkili olamadı. Karşılaşmanın 26’ıncı dakikasında ise sahneye bu kez İbrahim Keleş çıktı. Ceza sahası dışında topla buluşan İbrahim Keleş uzak köşeye şık bir vuruş gerçekleştirerek skoru bir an da 3-0 yaptı.

 

İLK DEVREDEN ÜÇ GOL ÇIKTI

 

Üst üste gelen üç golle birlikte çok rahatlayan temsilcimiz kalan dakikalarda goller aramaya devam etti. Karşılaşmanın 36’ıncı dakikasında konuk ekip serbest vuruş kazandı. Topun başına geçen Samet’in vuruşunu kaleci Sedat mükemmel bir şekilde çıkardı. İlk devrenin kalan dakikalarında Sefa ile önemli bir fırsat yakalayan 1911 Çerkezköyspor kalesini ise sağlama alarak rakip takımın geliştirdiği ataklarda hata yapmadı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmanın ilk devresi 1911 Çerkezköyspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

 

YENİ ÇANSPOR UMUTLANDI

 

Karşılaşmanın ilk devresini 3-0 önde tamamlayan 1911 Çerkezköyspor ikinci devreye tutuk başladı. Oyunu rölantiye alan 1911 Çerkezköyspor karşısında konuk ekip Yeni Çanspor sağlı sollu ataklarla geldi. Karşılaşmanın 47’nci dakikasında sol kanattan Ali Alkan’ın ortasını iyi takip eden Nevzat şık bir vuruş ile farkı ikiye indirdi. Bulduğu golle büyük bir moral bulan konuk ekip temsilcimiz kalesine etkili gelmeye devam etti. Gelişen ataklarda ise 1911 Çerkezköyspor savunması hata yapmadı. Karşılaşmanın 83’üncü dakikasında konuk ekip yakaladığı pozisyonu gole çevirerek farkı bire indirdi. 3-0’dan skoru 3-2’ye getirerek moral bulan Yeni Çanspor kalan dakikalarda beraberlik için yüklendi.

 

40 PUANA YÜKSELDİ

 

Karşılaşmanın hakemi oynanmamış olarak beş dakika gösterdi. Rahat geçecek maçı zora sokan 1911 Çerkezköyspor kalan dakikalarda hata yapmadı. Gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada 1911 Çerkezköyspor’un 3-2’lik üstünlüğü ile tamamlandı. Temsilcimiz 1911 Çerkezköyspor elde etiği galibiyet ile puanını 40 yaparken, Yeni Çanspor ise 19 puanda kaldı.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10