Şehitler için mevlit okuttular

Türk Silahlı Kuvvetleri'nce (TSK), Suriye'nin Afrin bölgesinde düzenlenen Zeytin Dalı Harekatı'nda şehit düşen askerler ve tüm şehitler için Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma De

Çerkezköy 12.03.2018 08:21:00 0
Şehitler için mevlit okuttular

ŞEHİTLER İÇİN DUA ETTİLER

 

Dün öğlen namazına müteakip Bağlık Mahallesi'nde bulunan dernekte düzenlenen mevlide Çerkezköy Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram, sivil toplum kurulu temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Öğle namazının ardından düzenlenen mevlit programında, Kur'an-ı Kerim tilaveti okutuldu ve Mevlid-i Şerif okunarak şehitler için dua edildi.

 

“DEVLETİMİZİN HER ZAMAN YANINDAYIZ”

 

Çerkezköy Romanlar ve Müzisyenler Yardımlaşma Derneği Başkanı Okan Sevgi “ BugünAfrin'de görev yapan askerlerimiz ve bu vatan için şehadet şerbeti içmiş tüm şehitlerimiz mevlit okutup ikramlar verdik. Türk halkı olarak birlik ve beraberliğimizin en üst seviyelerde olması gereken günleri yaşıyoruz. Mehmetçiğimiz Afrin’de zor şartlarda operasyon gerçekleştiriyor. Allah yar ve yardımcıları olsun. Biz de şehitlerimizi ruhuna ve ordumuzun muzaffer olması adına mevlid-i şerif okuttuk, dualar ettik. Her zaman devletimizin yanındayız. Allah şehitlerimize rahmet eylesin, gazilerimize uzun ömürler nasip etsin, ordumuzu da muzaffer eylesin ”diye konuştu.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10