Öğe: Çerkezköy Belediyesi'ni kınıyorum

Ak Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı Başkanı Abdullah Öğe  ve yönetim kurulu üyeleri kadın kolları üyelerinin Türk Silahlı Kuvvetlerince başlatılan Zeytin Dalı Harekatı'nda görev y

Çerkezköy 12.03.2018 08:42:00 0
Öğe: Çerkezköy Belediyesi

Kermes önünde şehitler için okunan duaların ardından basın açıklaması gerçekleştiren AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Abdullah Öğe “Uluslararası birçok terörü destekleyen ülkelerin desteği ile birlikte Hatay  sınırımızda ve Güney sınırlarımızda Afrin Bölgesinde bir 'Zeytindalı Harekatı' yapılmaktadır. Bizlerde teşkilatımız olarak kadın kollarımızın programı dahilinde oradaki Mehmetçiğimize destek amacıyla burada bir kermes programı düzenledik. Öncelikle Afrin'de kahramanca cephede savaşan askerlerimize, Türk Silahlı Kuvvetlerimize, kahraman askerlerimize rabbimden muzafferiyetler diliyorum. Daha öncede Elbab'ta olduğu gibi Allah’ın izniyle Afrin'i de terörden temizleyerek ülkemizin sınırlarını güvenli hale getireceğiz. Tüm dünyada terör örgütlerini destekleyen bu ülkelere rağmen terörü destekleyen onlara yandaşlık yapan birçok unsura rağmen güçlü Türkiye buna asla müsaade etmeyecektir. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın da söylediği gibi Türkiye artık büyük ve güçlü bir ülke bunun önünde kimse duramayacaktır. Bizler dünyanın neresinde olursa olsun, dil din ırk ayrımı yapmadan kim nerede bir mazlum bir zulüm altındaysa ülke olarak Türkiye olarak o mazlumun yanında olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

“HERKESTEN ALLAH RAZI OLSUN”

 

AK Parti Çerkezköy teşkilatı olarak kadın kollarının tertiplediği ‘Zeytindalı Harekatı'nda mücadele eden askerlere destek olma amacıyla üç gün kermes düzenlendiğini kaydeden Öğe “ Öncelikle  bu programı düzenleyen teşkilatlarıma, başta kadın kollarıma, ilçe ana kademe yönetim kurulu arkadaşlarıma, mahalle teşkilatlarıma çok teşekkür ediyorum. Burada kadınlarımı içeride yufka açıyorlar birçok şey yapıyorlar evden getirdikleri malzemelerle bir şeyler yapıp ikram ediyorlar. Buradan gelen gelirleri en yakın zamanda Afrin'e göndereceğiz. Bu kermesimize katkıda bulunan Çerkezköylü esnafımıza ürünlerinin satılmasına izin vererek yardımcı olan arkadaşlarımıza, sanayicilerimize, halkımıza bu yoğun ilgiden dolayı teşekkür ediyorum. Herkesten Allah razı olsun. 3 gün olmasına rağmen ok büyük bir ilgi gördü iyi bir verim aldık. Buradan gelen gelirle belki de bir top mermisine katkıda bulunup teröristlerin hainlerin başına inecek. Bu ülkeyi koruyacak, kollayacak savunmaya bir vesile olacak. Az da olsa bir ihtiyacını karşılayacak. Yüreği kalbi vatan aşkı ile çarpan arkadaşlarımızın bir şeyler yapmalıyız diyerek ortaya çıkmış bir oluşum. Biz de karınca kararınca bir şeyler yapmaya çalıştık. İnşallah ülkemiz bölünemeyecek. Ülkemizi bölmek isteyenlere milletimiz gerekli cevabı en yakın zamanda verecektir. Afrin'e 5 kilometrelik mesafemiz kaldı. Dualarımızı eksik etmeyelim. Bu bayrak uğruna, bu ezan uğruna orada mücadele ediyorlar. İnşallah hep birlikte başarımızı göstereceğiz” diye konuştu.

 

“ÇERKEZKÖY BELEDİYESİ'Nİ KINIYORUM”

 

Bu kermesi düzenlerken Çerkezköy Belediyesi’nden izinle alakalı sorun yaşadıklarını kaydeden Öğe “ Bugün bununla alakalı bir basın açıklaması yapma gereği duydum. Biz burada hayırlı bir iş için kermes düzenledik. Bu özel bir gelir kaynağı değil. Bu kaynak Mehmetçiğimize gönderilecek. Parti siyasi bir düşünce ayrımı olmadan böyle bir vazifeyi yapma gereği duyduk. Ve her siyasi görüşten olan arkadaşlarımız bu kermese katkıda bulundular. Bu bir siyasi mesele değildir. Ancak buradaki Çerkezköy Belediyesi yani CHP Belediyesi maalesef bizim burada bu meydanda arkadaşlarımızın izin istemelerine rağmen açık alanda gerekçeli bazı durumlarla müsaade etmemişler. Biz burada hayır işi yapma gayret ediyoruz. Daha önce 2016-2017'de burada belediye meydanında kermese izin verenler bize satılmasına izin vermiyoruz diyerek bir cevap yazısı yazmışlar. Yazıklar olsun. Çünkü biz bunu bir siyaset meselesi yapmıyoruz. CHP Belediye yönetimi bu belediyeyi kazandığı zaman rozetimizi kenara koyup bütün halkımıza hizmet edeceğiz herkese aynı mesafede olacağız dediler. HDP ile beraber kol kola yürüyenler, insanların milletimizin değerleriyle dalga geçip İstanbul İl Başkanlığı görevine getiren CHP'li yönetimler deaş/kpc'lileri hapishanelerde ziyaret eden milletvekillerine mensup CHP'li yönetimler Afrin’de ne olduğunu, bizim gönlümüzden ne koptuğunu anlayamazlar” dedi.

 

“AK PARTİ BAYRAĞINI DİKECEĞİZ”

 

Öğe “Bu vatan sevgisini millet sevgisini içinde her zaman biriktiren en ufak fırsatta olsa bunu dile getiren bu konuda tüm duygularını milleti ile paylaşan ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'la birlikte olan bir milletiz. 15 Temmuz'da partililerine mesaj atıp meydana çıkmayın sokağa çıkmayın camlardan köşelerden bizi izleyenler burada Afrin'de ne olduğunu anlayamazlar. Bankamatiklere koşup 15 Temmuz gecesi para çekip ya biz acaba ne oluruz diye düşünen değil. Bunlar Afrin'de ne olduğunu anlayamazlar. 15 Temmuz da ne olduğunu anlayamazlar. Takın önüne kendini atıp üzerindeki elbisesini çıkarıp tankın egzozuna tıkamaya çalışan bu vatan için bu meydan da 15 Temmuzda bu meydanda sabaha kadar yatan insanların gönlünden geçeni anlayamazlar.  Onun için ben buradan Çerkezköy Belediyesi'ni bu anlamsız gerekçe ile meydana izin vermemesini kınıyorum. İnşallah burada daha adil daha iyi bir yönetim için bu belediye buradan alınacak Ak Partili bayrağını oraya dikeceğiz. Hayır için kim neye hizmet ediyorsa biz onun yanında olacağız. Ve yine bir sitemde bulunmak istiyorum. Cumhuriyet halk partili yönetimler burada başka kermeslere katılım gösterirken bu kermesi de bir ziyaret etmeleri gerekmez miydi arkadaşlar. Bu bir parti meselesi değildi. Burada kim Afrin'le ilgili program yapsa biz bunlara katılıyoruz. Biz de bu şekilde olmasını beklerdik. Ama maalesef bu samimiyeti biz görmedik. Allah hepinizin emeklerinizden razı olsun. Çok teşekkür ediyorum” diye konuştu. Öğe konuşmasının ardından kermesi gezerken, kermese ilgi gösteren vatandaşlara teşekkür etti.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10