Lider evinde kayıpsız 3-1

Tekirdağ Süper Amatör Ligi'nde şampiyonluk mücadelesi veren Kapaklıspor, kendi sahasında ağırladığı Marmara Ereğlisi Belediyespor'u 3–1 mağlup ederek haftayı kayıpsız kapa

12.03.2018 22:25:00 0
Lider evinde kayıpsız 3-1

KAPAKLI SAHASI’NDA OYNANDI

 

Pazar günü Kapaklı Sahası’nda oynanan karşılaşmaya Kapaklıspor Serhat, Fatih, Çağatay, Hüseyin, Sacko, Nail, Mertcan, Gurur, Tezcan, Berkay, Şaban kadrosu ile çıkarken, konuk ekip Marmara Ereğlisi Belediyespor ise Ali, Fatih, Batuhan, Doğukan, Erdoğan, Doğukan Akarsu, Serhat, Mert, Cüneyt, Süleyman, Çağlar ve Mehmet ilk onbiri ile mücadeleye başladı.

 

FARK İKİYE ÇIKTI

 

Maça mutlak üç puan parolası ile başlayan ev sahibi ekip Kapaklıspor karşılaşmanın hemen başında Gurur’un düşürülmesi ile penaltı kazandı. Topun başına geçen Berkay topu ağlara göndererek Kapaklıspor’u karşılaşmada öne geçirdi. Rakibi karşısında maça 1-0 önde başlayan Kapaklıspor kalan dakikalarda ikinci gol için yüklendi. Karşılaşmanın 8’inci dakikasında Mertcan’ın ortasını iyi takip eden Şaban şık bir vuruş ile farkı ikiye çıkardı.

 

ÜÇÜNCÜ GOL MERTCAN’DAN GELDİ

 

Rakibinin oyundan kopmasını iyi değerlendiren Kapaklıspor kalan dakikalarda fark mücadelesi verdi. Rakip kaleyi abluka altına alan Kapaklspor 20’inci dakikada farkı üçe çıkardı. Orta alandan hızlı çıkan Kapaklıspor’da Tezcan’ın pası ile hareketlenen Mertcan yerden düzgün bir vuruş gerçekleştirerek skoru 3-0 yaptı.

 

LİDERLİĞİNİ SÜRDÜRDÜ

 

Üst üste gelen gollerin ardından rahatlayan Kapaklıspor karşısında konuk ekip MarmaraereğlisiBelediyespor farkı indirmeye çalıştı. İlk devrenin kalan dakikalarında gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca ilk devre Kapaklıspor’un 3-0’lık üstünlüğü ile sonuçlandı. Karşılaşmanın ikinci devresinde kontrollü bir futbol ortaya koyan Kapaklıspor yakaladığı fırsatları değerlendiremedi. Konuk ekip MarmaraereğlisiBelediyespor ise farkı indirip karşılaşmada umutlanmak istedi. MarmaraereğlisiBelediyespor ataklarında kaleci Serhat kalesinde gol şansı vermedi. Konuk ekip MarmaraereğlisiBelediyespor karşılaşmanın uzatma dakikalarında şeref sayısını kaydetti. Kalan dakikalarda gelişen ataklardan başka gol çıkmayınca karşılaşmada Kapaklıspor’un 3-1’lik üstünlüğü ile tamamlandı.

 

Ligin tamamlanmasına üç hafta kala önemli karşılaşmayı kayıpsız geçen Kapaklıspor puanını 50 yaparak liderliğini sürdürdü.

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10