Afrin'i siyasete bulaştıranlara yazıklar olsun

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, her ay düzenli olarak gerçekleştirdiği mahalle muhtarı toplantısında muhtarların sorun ve sıkıntılarını dinledi.

Çerkezköy 12.03.2018 22:42:00 0
Afrin

Belediye meydanında kermese izin verilmediği gerekçesiyle kendisini eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye sert cevap veren Akay “ Bizim vatan, bayrak sevgimizi sorgulamak kimsenin haddine değildir. Bizim vatan ve bayrak sevgimiz konjektüre göre değişmiyor. Kermes tabi ki açılabilir. Bize ‘yazıklar olsun’ ifadelerini kullanmış. Asıl Afrin’i, şehitleri siyaseten bulaştıranlara yazıklar olsun. Allah akıl sağlığı versin” diye konuştu.

 

Dün saat 12.00’de Yalı Restaurant’ta gerçekleştirilen yemeğe Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Belediye Başkan Yardımcıları Enver Bayram, Esengül Güven ve muhtarlar katıldı. Her ay muhtarlarla bir araya gelerek taleplerini dinlediklerini kaydeden Akay “ 21 Mart’ta yaşlılar buluşması yapacağız. Bu programla ilgili fikir alışverişinde bulunduk” dedi.

 

“BİZİM VATAN VE BAYRAK SEVGİMİZ KONJEKTÜRE GÖRE DEĞİŞMİYOR”

 

Önceki gün belediye meydanında kermese izin verilmediği gerekçesiyle Çerkezköy Belediyesi’ni eleştiren AK Parti İlçe Başkanı Abdullah Öğe’ye de cevap veren Akay “Bizim vatan, bayrak sevgimizi sorgulamak kimsenin haddine değildir. Bizim vatan ve bayrak sevgimiz konjektüre göre değişmiyor. Dün ne söylediysek bugün de onu söylüyoruz ve yarın da aynı şeyi söylemeye devam edeceğiz” dedi.

 

“ALLAH AKIL SAĞLIĞI VERSİN”

 

Akay “ Kermes ile ilgili AK Parti İlçe Teşkilatı belediyeye dilekçe sundu. Kermesi herkes açabilir ama gıda ile ilgili tereddütler olduğu için kendilerine gönderdiğimiz yazıda gıda olmasın dedik. Bize ‘yazıklar olsun’ ifadelerini kullanmış. Asıl Afrin’i, şehitleri siyaseten bulaştıranlara yazıklar olsun. Allah akıl sağlığı versin. Çerkezköy Belediye Başkanlığı olarak uzun zamandır gıda içeren kermeslere de müsaade etmiyoruz” diye konuştu.

 

“İZİN VEREN KURUM KARAYOLLARIDIR”

 

Yılan hikayesine dönen bağlık viyadüğünün karayollarının keyfini beklediğini kaydeden Akay “ Bugün karayollarından belediyeye yazı geldi. Çerkezköy-Veliköy arasındaki yoldaki ışıklandırma direklerindekilerin reklam içerdiği için sökülmesini istemişler. Biz de bir yazı yazıp reklamın ne olduğunu tanımlamalarını isteyeceğiz. Direklerdeki bayrak mı reklam, ‘Sevdamız Çerkezköy’ mü? Yol kenarındaki reklam tabelaları için izin veren kurum karayollarıdır.

 

Kendilerine Çerkezköy-Veliköy yolu kenarında bulunan asıl reklam tabelalarıyla ilgili bir şey yapıp yapmayacaklarını da soracağız” açıklamasında bulundu.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10