Sağlık çalışanlarını unutmadılar

14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Olcay Parlak'ı da ziyaret ederek t

Kapaklı 14.03.2018 20:04:00 0
Sağlık çalışanlarını unutmadılar

İnsanların doğumdan ölüme kadar sağlık çalışanlarının sizlerin ellerinde olduğunu ifade eden Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı; ‘’İnsanlık sağlığa muhtaç. Karşılaştığınız güçlüklere rağmen mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını çözme gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır" dedi.

Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı ve belediye görevlileri 14 Mart Tıp Bayramı dolayısıyla sağlık çalışanlarını ziyaret ederek hediyelerini verdi. 

 

PASTA KESTİLER

 

Sağlık çalışanların ziyaretlerin ardından Kapaklı Belediye Başkanı İrfan Mandalı, Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Olcay Parlak’ı ziyaret ederek tüm sağlık çalışanları adına pasta kesti.

 

‘’7'DEN 70'E HERKESİN İHTİYAÇ DUYDUĞU BİR TEŞKİLAT’’

 

Sağlık teşkilatının günün 24 saatinde, yılın tamamında, 7'den 70'e herkesin ihtiyaç duyduğu bir teşkilat olduğunu eden Mandalı 14 Mart sadece bugün ile kalmamalı, sağlık her günümüzde var. Her gün sizin gününüz. Gece-gündüz, kar-çamur, bayram-tatil demeden büyük bir özveriyle insanların sağlıklı yaşaması için ellerinden gelen her türlü çabayı esirgemeyen değerli sağlık çalışanlarımıza çok teşekkür ediyorum’’ dedi.

 

‘’İNSANLAR DOĞUMDAN ÖLÜME KADAR SİZLERİN ELLERİNDE’’

 

İnsanların doğumdan ölüme kadar sağlık çalışanlarının elinde olduğunu ifade eden Mandalı; ‘’İnsanlık sağlığa muhtaç. Karşılaştığınız güçlüklere rağmen mesleğinizin icrasında vatandaşlarımızın sağlık sorunlarını çözme gayretiniz bizler için iftihar kaynağıdır. Bu yönüyle de oldukça zevkli bir mesleğiniz var." dedi.

 

HALKIMIZ EN İYİ HİZMETİ HAK EDİYOR

 

Kapaklı’ya yapılacak olan hastaneden de bahseden Mandalı "Bizler her zaman yanınızdayız. Kapaklımıza yapılması planlanan hastane ile daha ferah bir sağlık dönemine geçeceğimizi düşünüyorum. Halkımız en iyi hizmeti hak ediyor. Allah tüm insanlarımızı sağlık sorunlarından korusun, sizlere de mesleğinizde sabır versin. Bu vesileyle size minnet ve şükran duygularımı ifade etmeyi bir görev sayar, 14 Mart Tıp Bayramınızı içten duygularımla kutlarım."

 

‘’BİZLERE İHTİYACI OLAN VATANDAŞLARIMIZ İÇİN BURADAYIZ’’

 

Kapaklı İlçe Sağlık Müdürü Doktor Olcay Palak da, sağlığın en önemli öncelik olması gerektiğini kaydederek; "Bu özel günde özel hissettiren ziyaretiniz için çok teşekkür ederiz. Sağlık en önemli ihtiyacımız. Bizlerde bizlere ihtiyacı olan vatandaşlarımız için buradayız. Vatandaşlarımıza elimizden geldiğince, imkanlarımızca sizinde büyük desteğiniz ile yardımcı oluyoruz. Tüm meslektaşlarımı bu özel günümüzde kutlarım. " dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10