BAL'da 24'üncü hafta oynanacak

Spor Toto Bölgesel Amatör Lig 12.Grupta 24.hafta Pazar günü oynanacak. Geçtiğimiz hafta şampiyonluğunu ilan eden Altınova Belediyespor deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Lüleburgazspor'a konuk olurken, ikin

23.03.2018 20:31:00 0
BAL

ŞAMPİYON DEPLASMANA ÇIKIYOR

 

Bir önceki hafta evinde Yalova Kadıköyspor’u mağlup ederek şampiyonluğunu ilan eden Altınova Belediyespor 24’üncü hafta deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Lüleburgazspor’a konuk olacak. Pazar günü Lüleburgaz Sahası’nda oynanacak olan karşılaşma ise saat 15.00’de başlayacak. Karşılaşmayı Oktay Koçak yönetirken, yardımcılıklarını ise Mert Kor, Resul Kocameşe ve Berkay Urlu yapacak.

 

1911 ÇERKEZKÖYSPOR EVİNDE

 

Geçtiğimiz hafta deplasmanda Edirnespor’a mağlup olarak ligdeki yedinci mağlubiyetini alan 1911 Çerkezköyspor ise 25 puanla dokuzuncu sırada bulunan Çıksalınspor’u konuk edecek. Çerkezköy Mustafa Uğraş Stadyumunda Pazar günü oynanacak olan karşılaşmanın başlama saati ise 15.00. Karşılaşmayı ise Kenan Yabalıoğlu, Derya Şanlıtürk, Melih Uslu ve Müjdat Duman hakem triosu yönetecek.

 

SULTANGAZİSPOR SEYİRCİSİZ OYNAYACAK

 

Ligin ikinci devresinde müthiş bir çıkış yakalayan 39 puanlı Gaziosmanpaşaspor bu hafta evinde 27 puanla sekizinci sırada yer alan Çorluspor 1947’yi konuk edecek. Orhan Kayataş, Bülent Eraykutlu, İlke Akman’ın yöneteceği karşılaşma Pazar günü saat 15.00’de Yıldıztabya Stadyumunda oynanacak. Ligde 39 puanla averajla dördüncü sırada yer alan Sultangazispor ise evinde 32 puanla beşinci sırada yer alan Bigaspor’u konuk edecek. Cebeci Spor Kompleksinde seyircisiz oynanacak olan karşılaşmada aynı saatte başlayacak.

 

DİĞER KARŞILAŞMALAR

 

Ligde alt sıralardan kurtulmaya çalışan ve bu hafta çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak olan Yalova Kadıköyspor evinde Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’u konuk edecek. Çekmeköy Belediyesi Alemdağspor’un ligde 23 puanı bulunurken, Yalova Kadıköyspor’un ise 19 puanı bulunuyor. Metin Ataş’ın yöneteceği Mehmet Ali Vardar ve Muhammed Tutak’ın yardımcılığını yapacağı karşılaşma saat 15.00’de Yalova Amatör Sahada oynanacak. Haftanın bir diğer karşılaşmasında ise Yeni Çanspor ise evinde geçen hafta evinde 1911 Çerkezköyspor’u mağlup ederek moral bulan Edirnespor ile karşı karşıya gelecek. Pazar günü saat 15.00’de Çan İbrahim Bodur Stadyumda oynanacak olan karşılaşmayı Aykut Sergin, Celal Eser ve Eren Acar yönetecek.

 

Haber / Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10