Karagöz: Eğitim olmazsa olmazımızdır

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yardımlaşma kahvaltısı düzenlendi.

Çerkezköy 25.03.2018 20:10:00 0
Karagöz: Eğitim olmazsa olmazımızdır

Açılış konuşmasını yapan Hayırsever Serkan Karagöz; ‘’ Biz Müjgan Serkan Anaokulu olarak bugün gerçekleştirmiş olduğumuz bu güzel kahvaltımız, gerçekten çocuklarımızın faydalanması adına okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için yaptığımız bir program. Eğitim için herkes bu taşın altına elini koyuyorsa hepsinin başımızın üstünde yeri var ve biz onların elini öpmeye hazırız. Çünkü bu ülkenin her şeyden önce eğitime ihtiyacı var. Eğitim bizim için olmazsa olmazımız’’ dedi.

Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği tarafından okulun ihtiyaçlarını gidermek amacıyla yardımlaşma kahvaltısı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Dün saat 10.00’da Mandalı Restaurant ’ta düzenlenen kahvaltıya, Hayırsever Serkan Karagöz ve eşi Müjgan Karagöz, Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban ile Eşi Vahide Abban, Okul Müdürü Gülşenay Eken, Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak, Çerkezköy Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Süleyman Kozuva ve sarı liste ekibi, veliler, öğrenciler ile birlikte davetliler katıldı.

 

‘’HER BABA YİĞİDİN İŞİ DEĞİL’’

 

Kahvaltıda açılış konuşmasını Hayırsever Serkan Karagöz yaptı. Karagöz; ‘’ Sayın kaymakamım, protokolüm, sevgili velilerimiz, sevgili konuklarımız hepiniz bu güzel güne hoş geldiniz, şerefler verdiniz. Biz Müjgan Serkan Anaokulu olarak bugün gerçekleştirmiş olduğumuz bu güzel kahvaltımız, gerçekten çocuklarımızın faydalanması adına okulumuzun ihtiyaçlarını gidermek için yaptığımız bir program. Bu nedenle Okul Aile Birliği Başkanımız Funda Durak’a, Okul Müdürümüz öğretmenlerimiz ve velilerimize tüm içtenliğimle çok teşekkür ediyorum. Tabii ki burada olmazsa olmazımız özellikle davetimize gelen Sayın Kaymakamımız. Kaymakamımız Çerkezköy’ün okul ihtiyacını gidermek adına hayırseverlerle birlikte el ele vererek bu ihtiyacımızı gidermeye çalışıyor. Bildiğim kadarıyla iki üç gün önce de 8’inci okulun protokolü imzalandı. Dolayısıyla bir buçuk yıl önce hayırseverlerle iletişim kurarak sekiz tane okulu yapmak gerçekten kolay bir iş değil. Her baba yiğidin işi de değil. Burada başta Sayın Kaymakamımıza, Çerkezköy İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Hüseyin Gümüş’e teşekkürü bir borç biliyorum’’ dedi.

 

‘’HERKES ELİNİ TAŞIN ALTINA KOYMALI’’

 

Bu hizmetlerin bununla sınırlı kalmadığını dile getiren Karagöz; ‘’Aynı şekilde birçok okul yapıldı. Devletimizin,  Tekirdağ Büyük Şehir Belediyesi’nin de yaptırdıkları var. Eğitim için herkes bu taşın altına elini koyuyorsa hepsinin başımızın üstünde yeri var ve biz onların elini öpmeye hazırız. Çünkü bu ülkenin her şeyden önce eğitime ihtiyacı var. Eğitim bizim için olmazsa olmazımız. Çok önemli. Çünkü eğer bu okullar yapılmasaydı Çerkezköy’de neredeyse üçlü eğitime gidiyorduk. Şu an ikili eğitimdeyiz. Sanıyorum 2019 yılında tekli eğitime geçeceğiz. Bunun da bizim için çok önemli olduğunu düşünüyorum. Tabii ki ufak tefek aksaklıklarımız var. Onlarında giderilmesi için ellerinden geleni yaptıklarına inanıyorum. Bazı müdür sıkıntılarımız var. Bu müdür sıkıntılarımızın da Çerkezköy’de giderilmesi için Sayın Kaymakamımızın gereğini yapacağını biliyorum. Bu yüzden sözü fazla uzatmadan hepinize en içten dileklerimle sevgi ve saygılarımı sunuyorum. Eğitime verdiğinizi destek için hepinize çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız sağ olun” dedi.

 

‘’OKULLARIMIZIN GELİŞEBİLMESİ İÇİN İHTİYAÇLAR VARDIR VE BİTMEYECEKTİR’’

 

Karagöz’ün ardından konuşma yapan Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Müdürü Gülşenay Eken, “Sayın kaymakamım, sayın ilçe milli eğitim müdürüm, değerli hayırseverlerimiz, sevgili öğretmenlerimiz, değerli velilerimiz ve burada olma sebebimiz sevgili öğrencilerimiz Müjgan-Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği Yardımlaşma kahvaltımıza hoş geldiniz. Öncelikle kahvaltının organize edilmesin de büyük katkıları olan hayırseverlerimiz Müjgan Hanım, Serkan Bey Okul Aile Birliği Başkan ve üyelerimize sonsuz teşekkürlerimiz öğrencilerimiz ve öğretmenlerimiz adına iletmek isterim. Bir toplumun filizlenmesi için nasıl suya ve güneşe ihtiyacı varsa ve bu ihtiyaç hiç bitmiyorsa okullarımızın da gelişebilmesi için ihtiyaçları vardır ve bitmeyecektir. Değerli hayırseverlerimizin ektiği tohum sayesinde var olmuş okulumuz, yine hayır ve yardım yapmayı seven bireyler ile gelişimi sürdürecektir. Sizlere duyarlılığınızdan ve katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyor ve afiyet olmasını diliyorum” dedi.  

 

‘’ÜZERİMİZE DÜŞEN SORUMLULUKLARI HAKKI İLE YERİNE GETİRMEYE ÇALIŞIYORUZ’’

 

Son konuşmayı yapan Müjgan Serkan Karagöz Anaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Funda Durak da, “Kaymakamım, sayın ilçe milli eğitim müdürüm, değerli hayırseverlerimiz, sayın okul müdürüm, öğretmenlerimiz ve kıymetli misafirlerimiz Müjgan Serkan Karagöz Okulu Okul Aile Birliğinin düzenlemiş olduğu kahvaltımıza hoş geldiniz. Düzenlemiş olduğumuz kahvaltımızla okulumuz adına kazanımlar elde etmeyi planladık. Okul aile birliği olarak çocuklarımızı hayata hazırlarken ilk eğitimlerini okulumuzda daha mutlu daha huzurlu ve daha başarılı olmaları için üzerimize düşen sorumlulukları hakkı ile yerine getirmeye çalışıyoruz. Okulun açılışından bu yana canla başla çalışan okul müdürümüz, öğretmenlerimiz ve hayırseverleri ile birlikte bu ailenin içinde olmaktan onur duyuyorum. Siz değerli misafirlerimize desteklerinden dolayı teşekküre diyorum. Ayrıca bize maddi ve manevi desteklerinden dolayı Sayın Müjgan Karagöz hanımefendiye sonsuz teşekkürlerimiz sunuyorum’’ dedi. Konuşmaların ardından kahvaltının edilmesiyle birlikte program son buldu.

 

Haber / Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10