Muhtarlardan Yaztepe'ye  ziyaret

4 Mart'ta yapılan olağan genel kurulda yeniden sekizinci kez  güven tazeleyerek Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanlığına seçilen Muzaffer Yaztepe'ye hayırlı olsun ziyaretle

Çerkezköy 26.03.2018 19:41:00 0
Muhtarlardan Yaztepe

Dün de saat 14.00’te Çerkezköy mahalle muhtarları, Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün ile birlikte Muzaffer Yaztepe’ye hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

BAŞARILAR DİLEDİLER

 

Ziyarette muhtarlar adına konuşan Türkiye Muhtarlar Derneği Çerkezköy Şube Başkanı ve Bağlık Mahallesi Muhtarı Tahsin Akgün, “İlk göreve geldiğiniz yıldan bu yana yaptığınız başarılı çalışmalarınızı takdirle karşılıyoruz. Bundan böyle de başarılı çalışmalar yapacağınıza inanıyoruz ve başta siz olmak üzere yönetim kurulunuza başarılar diliyoruz” dedi.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Muzaffer Yaztepe de ziyaretten duyduğu memnuniyetini dile getirdikten sonra, “Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi olarak esnaflarımızın işlerini genişleterek daha iyi hizmet olanağına sahip olmaları için Halk Bankası aracılığıyla alınan kredilerde onlara kefalet görevi yapıyoruz. Bugüne kadar ihtiyacı olan  bir çok esnafımıza kredi kullandırdık ve kullandırmaya da devam ediyoruz. Kooperatif olarak esnafımıza ucuz kredi kullandırıyor ve onların daha iyi hizmet vermelerine vesile oluyoruz” dedi.

 

Haber / Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10