Çok Amaçlı Salon Projesi çalışmaları başladı

Kapaklı Pınarça Mahallesi'nde gerçekleştirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesi için muhtarlık binasının yıkım çalışmaları başladı.

Kapaklı 28.03.2018 19:13:00 0
Çok Amaçlı Salon Projesi çalışmaları başladı

Salonun Pınarça ve tüm Kapaklı halkının hizmetinde olacağını dile getiren Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı; ‘’ Amacımız halkımıza daha iyi şartlar sağlamak, öğrencilerimizin, gençlerimizin faydalanabileceği spor alanları yaratmak ve vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmak’’ dedi.

 

Kapaklı Pınarça Mahallesi’nde gerçekleştirilecek olan Çok Amaçlı Salon Projesi için muhtarlık binasının yıkım çalışmaları başladı.

 

PROJE 227 ADA 7 PARSELDE TASARLANDI

 

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Kapaklı Belediye Başkanı Mandalı '' Çok amaçlı salonumuz Pınarça Mahallemizde 227 ada 7 parselde tasarlandı. Toplam 2242.00 m2 olan bina bodrum, zemin ve normal kat olarak 3 kattan oluşuyor. Çok amaçlı salonumuza birden fazla giriş yapıldı. Çok amaçlı salonumuzda muhtarlık binası, düğün salonu, spor salonu (basketbol, voleybol , masa tenisi vb. sporlar) , 19 araçlık otopark bulunuyor’’ dedi.

 

PROJEDE HER BÖLÜM VAR

 

Salonun Pınarça ve tüm Kapaklı halkının hizmetinde olacağını dile getiren Mandalı; ‘’Çok amaçlı salonun 927.12 m2 olan bodrum katında, 19 aracın park edilebileceği otopark, teknik hacimler, bebek bakım odası, mescitler ve depo, salonun 987.15 m2 olan zemin katında soyunma odaları ve duşlar, kadın/erkek tuvaletler, düğüne kadar gelin ve damadı rahat ettirmek ve ağırlamak adına gelin odası, çok amaçlı salon ve 175 kişilik tribün, reji odası, lobi, üçer kabin kadın erkek tuvalet, engelli tuvaleti ve teras, salonun 272.68 m2 olan normal katında muhtarlık, toplantı odası, mutfak, yönetim odası ve toplantı odası yer alacak’’ dedi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ DEVAM EDECEK

 

Mandalı, muhtarlık binaların yenilenmeye devam ettiğini de belirterek “Belediye olarak görevlerimizden en önemlileri, halkımıza daha iyi şartlar sağlama, öğrencilerimizin, gençlerimizin faydalanabileceği spor alanları yaratmak. Ayrıca amacımız vatandaşlarımızın sorunların ve taleplerini muhtarlarımıza ifade edebileceği daha modern sağlıklı ortamlar oluşturmak. Bu salonu bu amaç doğrultusunda sizlerin hizmetine sunuyoruz. Belediyemizin imkanları ölçüsünde, çalışmalarımız devam edecek.” dedi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10