Akay, Kız Basketbol Takımını ağırladı

Geçtiğimiz günlerde Çanakkale'de yapılan Marmara Bölge U-18 Kız Basketbol Turnuvası'na katılarak, Marmara Bölge 3.'lüğü elde eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Ba

Çerkezköy 30.03.2018 20:19:00 0
Akay, Kız Basketbol Takımını ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, geçtiğimiz günlerde Çanakkale’de yapılan Marmara Bölge U-18 Kız Basketbol Turnuvası’na katılarak, Marmara Bölge 3.’lüğü elde eden Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımı sporcularını ve  Kulüp Başkanı Nedim Yılancı, Basketbol Antrenörü Ercan Çete, Kulüp Yöneticisi Ahmet Sarı’yı makamında ağırladı.

 

HEDEFİMİZ İLK 4’E GİRMEK

 

Ayrıca Kütahya’da düzenlenen U-16 Marmara Bölge Şampiyonası’nda şampiyon olarak Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’na katılmaya hak kazanan Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü U-16 Kız Basketbol Takımı da ziyarete katılarak, desteklerinden dolayı Akay’a teşekkür ederek, Bursa’da Salı günü başlayacak olan turnuvada hedeflerinin ilk 4 arasına girerek, Çerkezköy’e madalya getirmek olduğunu kaydettiler.

 

AKAY, BAŞARILAR DİLEDİ

 

Oyuncular, şuanda Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ın destek ve katkıları ile kulüpte 55 tane kız sporcu olduğunu belirterek, hedeflerinin önümüzdeki yıl Bölgesel Lig’de mücadele etmek olduğunu kaydetti.  Çerkezköy Belediye Gençlik Spor Kulübü Kız Basketbol Takımının elde ettiği başarılar ile gurur duyduklarını ve desteklerinin devam edeceğini belirten Akay, genç kızların Bölgesel Lig’de oynama isteğine de sıcak bakarak, “Bir fizibilite çalışması yapalım, bakalım. Neden olmasın” dedi ve Bursa’da yapılacak olan Anadolu Bölgeler Arası Basketbol Turnuvası’nda mücadele edecek basketbolcu kızlara başarılar diledi.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10