Uğur Okulları kariyer günleri sürüyor

Uğur Okulları, Anadolu lisesi öğrencilerine meslekleri daha yakından tanımak ve meslek seçimi noktasında onlara yardımcı olmak amacıyla kariyer günleri düzenliyor.  

Çerkezköy 1.04.2018 22:05:00 0
Uğur Okulları kariyer günleri sürüyor

Uğur Eğitim Kurumları Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, farklı mesleklerden uzmanları öğrencileriyle buluşturarak öğrencilerinin geleceğe yönelik planlamalarını yapmalarına imkan sağladıklarını belirtti

 

BU SEFER Kİ KONUK  GAZETECİ ŞABAN KARDEŞ OLDU

 

Çerkezköy Uğur Okulları Anadolu Lisesi’nin Kariyer günlerinin bu sefer ki konuğu Çerkezköy Haber Gazetesi, Marmara Haber Gazetesi ve Radyo Haber’in sahibi Gazeteci Şaban Kardeş’di.Kardeş, gazetecilik konusundaki bilgi ve birikimini öğrencilere aktardı. Öğrenciler de gazetecilik ile ilgili kafalarındaki soruları uzmanına sorarak, gazetecilik hakkında ayrıntılı bilgiye sahip oldular. Program sonunda Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından Şaban Kardeş ’e çiçek ve teşekkür belgesi takdim edildi.  

 

‘’ÖĞRENCİLERİMİZ YAŞAYARAK ÖĞRENME FIRSATI BULACAK’’

 

Okul Müdürü Zenginal öğrencilere deneyimlerini aktaran Gazeteci Şaban Kardeş’e Uğur Okulları olarak teşekkür ederek; “Öğrencilerimizi farklı meslek dallarında görev yapan uzmanlarla buluşturarak kariyer günlerimize devam edeceğiz. Ortaokul öğrencilerimiz için de meslek atölyeleri planladık, ortaokul öğrencilerimiz meslekleri daha yakından tanıtmak için bu meslekleri yerinde gözlemleyerek ve yaparak yaşayarak öğrenme fırsatı bulacak.”dedi.

 

Haber / Sevim BOZKURT


0282 726 91 91
0282 747 65 10