Hayrabolu da TETUS'a kavuştu

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı tarafından, Hayrabolu'da Büyükşehir Belediyesi Toplu Ulaşım Sistemi (TETUS) açılış töreni yapıldı.

Çerkezköy 3.04.2018 23:34:00 0
Hayrabolu da TETUS

Dün yapılan törene Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Fatih Ünsal, Başkan Danışmanları Şeref Çetin, Neşat Erdoğan, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Dairesi Başkanı Ahmet Rıfat Poyraz, Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral ve Hayrabolu'da görev yapan şoför esnafı katıldı.

 

 

VATANDAŞLARIMIZA HAYIRLI OLMASINI DİLİYORUM

 

Açılışta konuşmasını yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanı Erdin Eral; "Yeni sistemle Hayrabolulu vatandaşlarımıza daha kaliteli ve modern hizmet sunacağız. Yeni sistemimizin hem şoför esnafına, hem de Hayrabolulu vatandaşlarımıza hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

 

 

HALKIMIZ DAHA KONFORLU YOLCULUKLAR YAPACAK

 

Hayrabolululara kaliteli hizmet vermek amacıyla çalışmalarını sürdürdüklerini belirten Hayrabolu Belediye Başkanı Fehmi Altayoğlu, " Amacımız ilçemizi hem belediyecilik anlamında, hem ilçe belediyesiyle, hem büyükşehir belediyesiyle entegre bir şekilde daha ileri seviyelere götürmek. İşte bu hizmetlerden bir tanesi olan TETUS sistemiyle beraber hem halkımız daha konforlu yolculuklar yapacak, hem engelli vatandaşlarımız ve 65 yaş üstü vatandaşlarımız için iyi bir sistem olacak. 5 yıl için verdiğimiz sözlerin yüzde 80-85'ini tutmuş bulunuyoruz. İnşallah beşinci yılın sonunda en azından yüzde 90'lar seviyesine geleceğiz. " dedi.

 

 

TEKİRDAĞ'IN EN ÜCRA MAHALLESİNE BİLE KALİTELİ ULAŞIM HİZMETİ GÖTÜRECEĞİZ

 

Tekirdağ'ın en ücra mahallesine bile kaliteli ulaşım hizmeti götüreceklerini ifade eden Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak ise, "Değerli arkadaşlar, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi olarak, 30 Mart 2014'te göreve geldikten sonra, gerçekten bugün itibariyle 1470 günümüzü tamamladık. Geriye daha 362 gün kadar bir zamanımız kaldı. Emin olun bu dört yılda sayın başkanla beraber sadece ve sadece o Hayrabolu için, ben de Tekirdağ'ın tamamı için hizmet aşkıyla hizmet gururuyla ve hizmet zevkiyle bu işi yaptık. Bir kez daha Hayraboluluları kutluyorum. Yeni yasa ile birlikte Büyükşehir olan belediyeler arasında ulaşımda dönüşümü en geç tamamlayan belediye, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'dir. Biz de diğer belediyelerde olduğu gibi keskin ve katı davranabilirdik, ancak esnek ve yapıcı davranmaya çalışarak sabırlı olduk. 2 sene önce bitmesi gereken işlemleri son sene radikal kararlar alarak tamamladık. Tekirdağ'ın tamamında, en ücra mahallesinde bile ulaşımın tamamen olduğu bir sistem olacak. Bu hizmetimizin tüm Hayrabolululara hayırlı olmasını temenni ediyorum" ifadelerini kullandı. Konuşmaların ardından kurdele kesildi ve TETUS kapsamında faaliyete giren modern araçlara ilk kart basımını Başkan Kadir Albayrak gerçekleştirdi.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10