Çakır son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Çerkezköy'de uzun yıllar elektronik cihazlar ve televizyon tamirciliği yapan Çerkezköy'ün sevilen esnaflarından Rıza Çakır dün sevenlerinin duaları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Çerkezköy 4.04.2018 00:05:00 0
Çakır son yolculuğuna dualarla uğurlandı

Uzun yıllar elektronik cihazlar ve televizyon tamirciliği yapan Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından Rıza Çakır (62) dün akşam saat 18.00 sıraları evinde aniden rahatsızlanarak geçirdiği kalp krizi sonunda hayatını kaybetti.

 

 

12 TORUN DEDESİ İDİ

 

Rıza Çakır evli ve 3 erkek 2 kız çocuğu olmak üzere 5 çocuk babası ve 12 torun dedesi idi. Çerkezköy’ün sevilen esnaflarından olan Rıza Çakır’ın vefatı ilçede üzüntü yarattı. Dün merkez Osmanlı Camii’nde öğle namazının ardından kılınan cenaze namazından sonra İstasyon Mezarlığı’nda aile kabristanına dualarla gözyaşları arasında defnedilen Rıza Çakır’ın cenazesinde taziyeleri çocukları Emrah ve Yalçın Çakır kabul etti.

 

 

CENAZEYE KATILIM YOĞUN OLDU

 

Cenaze namazına Çerkezköy Belediyesi Sosyal İşler Müdürü Kenan Çetin, Çerkezköy Zabıta Müdürü Kenan Erez, siyasi partilerin temsilcileri, Çerkezköy’e Gönül Verenler Derneği Başkanı Murat Akay,  Rahmi Yılmaz, Büyük Birilik Partisi Çerkezköy İlçe Eski Başkanı Murat Yürük, esnaflar,STK yöneticileri, Çakır ailesinin eş dost ve yakınları ile kalabalık bir vatandaş kitlesi katıldı.

 

Haber/Seyit SÜREN


0282 726 91 91
0282 747 65 10