Çorlu'da 2017 yılı faaliyet raporu kabul edildi

Çorlu Belediyesi Nisan Ayı Olağan Meclis Toplantısı Çorlu Belediye Başkanı Ünal Baysan başkanlığında Belediyesi Meclis Salonunda yapıldı.

Çorlu 5.04.2018 13:06:00 0
Çorlu

Saygı duruşunun ardından gündem maddelerine geçildi. Encümen üyeliklerine Umut Azgüler, Güner Çetin ve Feray Karagöz, İmar Komisyonu üyeliklerine Alev Türk, Cihan Kaygusuzoğlu, Ömer Cebe, Serkan Erçili ve Ateş Akdere, Plan ve Bütçe Komisyonu üyeliklerine Değer Kara, Hülya Perin, Cemal Çiçek, Şükrü Erhal ve Kurtuluş Ay, İçkili Yer Bölgesi Tespit Komisyonu üyeliklerine Hasan Eligül, İskender Coşkun, Hülya Perin, Mustafa Güçlü ve Mustafa Eryılmaz, Cadde ve Sokak İsimleri Tespit Komisyonu üyeliklerine Alev Türk, Umut Azgüler ve Mustafa Eryılmaz seçildiler.

 

 

2017 YILI FAALİYET RAPORU OY BİRLİĞİYLE KABUL EDİLDİ

 

2017 yılı faaliyet raporu görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından yurt dışında bulunan kardeş şehirlerdeki soydaşlara Ramazan ayında iftar verilmesi ve katılımı konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Çorlu Belediyesi Türk Halk Oyunları Ekibinin yurt dışı izni konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edildi. 2018 yılı kamu kurum ve kuruluşların taleplerinin karşılanması konusu görüşülerek oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından mülkiyeti Çorlu Belediyesi’ne ait olan arazi ve arsaların 2886 sayılı kanunun 45. Maddesi gereği satışı konusunun görüşülmek üzere Plan ve Bütçe Komisyonuna havale edilmesi oy birliğiyle kabul edildi. Daha sonra Sarılar Mahallesi’nde bulunan arazinin mesire alanı olarak kullanılmak üzere tahsisi talebi konusu oy birliğiyle kabul edildi.

 

 

3 EK GÜNDEM MADDESİ DE OY BİRLİĞİYLE GÜNDEME ALINDI

 

 Plan ve Proje Müdürlüğüne gelen itiraz dilekçelerinin görüşülmek üzere İmar Komisyonuna havalesi oy birliğiyle kabul edilmesinin ardından Çorlu’daki çevre ve sağlık sorunlarını incelemek üzere İhtisas Komisyonu kurulması talebi oy birliğiyle kabul edildi. Kurulan komisyona Ömer Cebe, Osman Öztürk, Muzaffer Birdal, Bülent Kervancı ve Sevgi Kurt seçildi. Ayrıca Nisan ayı meclis toplantısında alınan kararlar kapsamında 3 ek gündem maddesi de oy birliğiyle gündeme alındı.

 

Haber: Sevim BOZKURT

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10