Raif Dinçkök Ortaokulu yararına kullanılacak

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği tarafından Raif Dinçkök Ortaokulu yararına Beyaz Konak Cafe Restaurat'ta önceki gün saat 10:00'da kahvaltı programı düzenlendi. Kahvaltı prog

Çerkezköy 7.04.2018 15:50:00 0
Raif Dinçkök Ortaokulu yararına kullanılacak

Özel Çerkezköy Uğur Okulları ve Okul Aile Birliği tarafından Raif Dinçkök Ortaokulu yararına Beyaz Konak Cafe Restaurat’ta kahvaltı programı düzenlendi.

 

KATILIM YOĞUN OLDU

 

Önceki gün saat 10:00’da düzenlenen kahvaltıya Çerkezköy Belediye Başkanı Vahab Akay'ın Eşi Güliz Akay, Kent Konseyi Başkanı Funda Serfiçe, Uğur Okulları Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkanı Sevilay Ayan, Uğur Okulları Ortaokulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Asiye Özer, Uğur Okulları Lise Okul Aile Birliği Başkanı Semra Aslan, Uğur Okulları Lise Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Hale Gayretli, Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal, Uğur Okulları Ortaokulu Müdürü Tuğba Zenginal, öğretmen, veliler ve davetliler katıldı.

 

‘’BU ÜLKENİN GELECEĞİ İÇİN ÇALIŞMAKTAYIZ’’

 

Kahvaltı programında açılış konuşmasını yapan Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal; ‘’Davetlilerimiz, sevgili misafirler hepiniz hoş geldiniz Raif Dinçkök Ortaokulu yararına düzenlemiş olduğumuz bu toplantıya katılarak bizleri onurlandırdınız. Bizler Bahçeşehir Milli Eğitim Kurumları olarak, Çerkezköy Ortaokul ve Anadolu Lisesi olarak faaliyet göstermekteyiz ve geleceğimizi emanet edeceğimiz çocuklarımızı en iyi şekilde yetiştirerek bu ülkenin geleceği için çalışmaktayız. Bu çalışmalarımızda hiçbir zaman desteklerini esirgemeyen öğretmenlerimize Ortaokul Müdürümüz Tuğba Hanıma, velilerimize tek tek teşekkür ediyorum. Okul aile birliği olarak Raif Dinçkök Ortaokulu yararına düzenlenen bu toplantıda elinden geldiğince büyük gayret sarf eden bu kahvaltıyı düzenleyen okul yönetimine, Okul Aile Birliği Yönetimine, Semra Aslan'a Hale Gayretli'ye, Sevilay Ayan'a Asiye Özer'e, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Hepiniz hoş geldiniz" dedi.

 

PLAKET VE ÇİÇEK TAKDİM EDİLDİ

 

Açılış konuşmasının ardından okul yönetimi adına Uğur Okulları Anadolu Lisesi Müdürü Kadir Reis Zenginal tarafından okul aile birliği başkan ve başkan yardımcılarına plaketve çiçek takdim edildi. Kahvaltı programının sonunda yine okul yararına olmak üzere şal satışı yapıldı.

 

Haber: Hilal ÇARIKÇI


0282 726 91 91
0282 747 65 10