Akay, Yaztepe ve yönetimini ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe ile yeni yönetimini makamında ağırladı.

Çerkezköy 10.04.2018 18:44:00 0
Akay, Yaztepe ve yönetimini ağırladı

HER ZAMAN ESNAFIMIZIN YANINDA OLDUNUZ

 

Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe, mart ayı başında genel kurul yaptıklarını ve yeni yönetim ile birlikte çalışmalara başladıklarını belirterek “Siz her zaman bizim ve esnafımızın yanında oldunuz. Desteklerinizi hiçbir zaman bizlerden esirgemediniz. Bu nedenle sizi ziyaret edip teşekkür etmek istedik” dedi.

 

2019 YILINDA İÇME SUYU HATTIMIZI YENİLEYECEĞİZ

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Akay  Yaztepe ve yönetimine yapılan ve yapılması planlanan çalışmalar hakkında bilgi verdi. Atatürk ve Öztrak Caddelerinde kapalı çıkmalar ve tabelalar ile ilgili bir uygulama yapılmasının planlandığını kaydeden Akay, “Ciddi bir şekilde görüntü kirliliği oluşturan kapalı çıkmaları ve tabelaları kaldırtacağız. Daha sonra 2019 yılında içme suyu hattımızı yenileyeceğiz” dedi.

 

‘’ÇALIŞMALARIN TEMELİNDE ATATÜRK VE ÖZTRAK CADDELERİNİN KALİTESİNİN ARTIRILMASI HEDEFLENİYOR’’

 

Yapılan tüm çalışmaların temelinde Atatürk ve Öztrak Caddelerinin kalitesinin artırılması hedefinin olduğuna vurgu yapan Akay, “Tek yön uygulaması hedefe giden bu yolun ilk adımlarıydı. Planlı bir şekilde çalışmalarımızı sürdüreceğiz” dedi. Akay ziyaret sonunda Çerkezköy Esnaf ve Sanatkarlar Kredi Kefalet Kooperatifi Başkanı Muzaffer Yaztepe yeni yönetimine çalışmalarında başarılar diledi.

 

Haber: Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10