Son pişmanlık fayda etmedi

Türkiye genelinde olduğu gibi bölgemizde de hemen her gün sayıları giderek artan kadına şiddet olaylarının biri önceki gün Çerkezköy İstasyon Mahallesi'nde emniyet müdürlüğünün karş

Çerkezköy 13.04.2018 10:23:00 0
Son pişmanlık fayda etmedi

Çerkezköy'de hurdacılık yapan Eyüp Budak’ın şiddet uyguladığı iddia edilen eşi Hediye Budak evi terk ederek, ablasının yanına yerleşti. Önceki evliliğinden 4 çocuğu bulunan Hediye Budak’ın şikâyeti üzerine eşi hakkında mahkeme 6 ay uzaklaştırma kararı verdi. Hediye Budak, ardından boşanma davası açtı.

 

 

 TEKİRDAĞ’A SEVK EDİLDİ 

 

 

Bir tekstil fabrikasında çalışan ve önceki sabah saat 08:00 sıralarında işe gitmek üzere evden ayrılan Hediye Budak (50) boşanmak üzere olduğu eşinin tornavidalı saldırısına uğradı. Eyüp Budak, eşine tornavida ile saldırıp art arda vurdu. Kanlar içinde kalan Hediye Budak, çevredekilerin müdahalesiyle güçlükle kurtarıldı. Yaşanan kargaşadan yararlanan Eyüp Budak ise olay yerinden kaçtı. Çerkezköy Devlet Hastanesi’ne kaldırılan ve burada yapılan ilk müdahalesinin ardından Namık Kemal Üniversitesi Tıp Fakültesi’ne sevk edilen 4 çocuk annesi Budak’ın sol gözünün görme yetisini kaybetme tehlikesi olduğu öğrenildi.

 

 

YAKALANARAK GÖZALTINA ALINDI

 

 

Meydana gelen olay sonrası polis ekipleri, çevredeki güvenlik kameralarını inceleme altına aldı. Kadının darp edilme anı güvenlik kameralarına an be an yansıdı. Olay sonrası kayıplara karışan zanlı eş Eyüp Budak, polis tarafından saklandığı adreste bulunarak gözaltına alındı.

 

 

“ÇOK PİŞMANIM”

 

 

İfadesi alındıktan sonra dün öğlen saatlerinde Çerkezköy Adliyesine çıkartılan Eyüp Budak savcılık tarafından tutuklama istemiyle mahkemeye sevk edildi. Mahkeme koruma tedbiri ve uzaklaştırma kararına uymayan ve eşine darptan Eyüp Budak’ı tutukladı. Tutuklanarak Tekirdağ Cezaevine gönderilen Budak basın mensuplarının ‘eşinizi neden darp ettiniz’ sorusu üzerine “ çok pişmanım” dedi.

 

 

Haber/Şaban KARDEŞ-Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10