CHP yönetiminden Çorlu TSO'ya hayırlı olsun ziyareti

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı, İlçe Kadın Kolları Başkanı Havva Çolak ve İlçe Teşkilat Üyeleri,  1 Nisan'da yapılan Çorlu Ticaret ve Sanayi Od

Çorlu 15.04.2018 12:23:00 0
CHP yönetiminden Çorlu TSO

BÖLGEMİZİ İLERİYE TAŞIMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIZ

 

 Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Erdim Noyan; ‘’Yeni göreve gelen bir meclisimiz var. Birlikte büyük projelere imza atmak için çalışmalara başlayacağız. Odamız Meclisi olarak gerek Parti teşkilatlarıyla gerekse de kurum ve kuruluşlarla, Çorlu ve Bölgemizi kalkınma anlamında ileriye taşımak için elimizden geleni yapacağız” ifadelerini kullandı.

 

 

ŞİMDİ HAREKETE GEÇME ZAMANI

 

Konuşmasına “Çorlu hep birlikte daha güçlü!” diyerek başlayıp birlik ve beraberlik mesajı veren Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı İzzet Volkan da; “Biz bu yola çıkarken Milletvekilleri, Belediye Başkanları, Esnaf Odaları ve STK’lar ile bir olarak hareket ederek Çorlu’muza ve Bölgemize katma değer sağlamak için neler yapabiliriz? Bunları planladık. Şimdi harekete geçme zamanı. Seçimi kazandık ve elimizden gelen tüm gayretle görev süremiz boyunca aynı heyecan ve istekle elimizden gelen tüm çabayı sarf ederek çalışacağız” ifadelerine yer verdi.

 

 

 

ÇORLU HER GEÇEN GÜN BÜYÜYEN BİR İLÇEDİR

 

Ziyarette konuşan CHP Çorlu İlçe Başkanı Yıldıray Arıcı da; “Göreve seçilen Yönetim Kurulu, Meclis ve Meslek Komitelerini tebrik ederim. Bu meclisin büyük işler başaracağına inanıyorum. Çorlu her geçen gün büyüyen bir ilçedir. Bu ilçenin büyürken dinamik, azimli ve vizyonu olan yöneticilere sahip olması gerekmektedir. Bunun için Odalar, STK’lar ile kurum ve kuruluşlarda yöneticilerin gençleşmesi pozitif anlamda etki yapacaktır. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nın (Çorlu TSO) yeni seçilen yönetimi Çorlu’nun sorunlarını iyi biliyor. Bu sayede yapılabilecek proje ve kalkınmada aktif rol oynayacaklardır. Bizler ilçe yönetimi olarak sizlerin daima arkasında elimizden gelen desteği vermeye hazırız” dedi.

 

 

Haber: Mayil SEYMEN


0282 726 91 91
0282 747 65 10