Demircan: Gelecek Çorlu'nun

Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde Göç İdaresi ve Tekirdağ genelindeki balkan dernekleri tarafından düzenlenen göçmenlerin sorunları ile ilgili toplantıya katılmasının ardından Çorlu Ticaret ve Sanay

Çorlu 15.04.2018 15:06:00 0
Demircan: Gelecek Çorlu

Beyoğlu Belediye Başkanı Ahmet Misbah Demircan, konferansa katılmak üzere Çorlu’ya geldi. Çorlu 15 Temmuz Kültür Merkezi'nde Göç İdaresi ve Tekirdağ genelindeki balkan dernekleri tarafından düzenlenen göçmenlerin sorunları ile ilgili toplantıya katılan Demircan, daha sonra Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası’nı ziyaret etti.

 

 

"ÇORLU BU BÖLGEDE LİDERLİK YAPIYOR"

 

 

Ziyaretin ardından açıklamalarda bulunan Demircan; ‘’Çorlu'ya ilçe başkanımız ve il başkanımızın davetlisi olarak geldim. Çorlu Ticaret ve Sanayi Odası'nı ziyaret ettim. Çünkü, Çorlu sanayisi ile çok güçlü bir ilçemiz. Bu bölgede gerçekten liderlik yapıyor. Elbette sanayiye dayalı ticaret, tarım ve gelişmeyi düşündükleri hizmet sektörü Çorlu'nun geleceğini belirliyor. Malum insanların şehirlerden beklentileri öncelikle tabii ki güvenlik ama onun sonrasında hemen ekonomi geliyor’’ dedi.

 

 

"EKONOMİ İYİYSE İSTİHDAM VAR DEMEKTİR"

 

 

Ekonomi iyiyse istihdam var demektir diyen Demircan; ‘’ Artık bundan sonra siyasetimiz şehirlerde hangi şehirde olursa olsun insanların geleceğini garanti altına almak, ekonomilerini, eğitimlerini ve hayata umutla bakacakları tarafları garanti altına almak. Hayata buradan bakıyoruz. Toplumun beklentileri burada. Dolayısıyla Çorlu'da AK Partili kardeşlerimizin çalışmaları elbette var olan vatandaşlarımızın geleceğini rahatlatmak ve onların refahını geliştirmek olduğu için burada sanayiye ve ticarete önem verdiklerini gördüm bundan da mutlu oldum’’ dedi.

 

 

GELECEĞE İLİŞKİN GÜZEL PROJELERİ VAR

 

 

Çorlu'yu İstanbul'dan, Beyoğlu'ndan gıpta ile izlediklerini söyleyen Demircan, "Çok güzel yatırımları olduğunu biliyoruz. Çok öne çıkıyor. Türkiye'de müstesna ilçelerimizden biri. Yeni seçilen Çorlu TSO başkanımız da çok genç ve dinamik ve geleceğe ilişkin güzel projeleri var. Mutlulukla dinledim, başarılar diliyorum. Gelecek Çorlu'nun" dedi.

 

 

Haber: Abdullah ADIGÜZEL

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10